Mainos

Mitä tehdä karviaismarjoista? Nappaa reseptivinkit!

Mitä tehdä karviaisista? Karviaismarjat sopivat mainiosti erilaisten jälkiruokien raaka-aineeksi.

Monilla suomalaispihoilla kypsyvät parhaillaan kauniin kellertävät tai punertavat karviaismarjat. Monet pitävät karviaispuskaa lähinnä koristeena tai pihamaan aitakasvina, mutta pensaan marjoja kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös ruoanlaitossa. Karviaisia voi käyttää leivonnassa herukoiden lailla. Monissa resepteissä herukat voikin korvata suoraan karviaisilla.

Kokeile suklaista kaura-karviaispiirasta tai vaikka karviaismarjachutneyta!

Marjatoskakakku karviaisilla

Suklainen kaura-karviaispiiras

Karviaismarjachutney

Reseptit: Ruokakesko

(MTV3)

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja