Mitä tehdä karviaismarjoista? Nappaa reseptivinkit!

Mitä tehdä karviaisista? Karviaismarjat sopivat mainiosti erilaisten jälkiruokien raaka-aineeksi.

Monilla suomalaispihoilla kypsyvät parhaillaan kauniin kellertävät tai punertavat karviaismarjat. Monet pitävät karviaispuskaa lähinnä koristeena tai pihamaan aitakasvina, mutta pensaan marjoja kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös ruoanlaitossa. Karviaisia voi käyttää leivonnassa herukoiden lailla. Monissa resepteissä herukat voikin korvata suoraan karviaisilla.

Kokeile suklaista kaura-karviaispiirasta tai vaikka karviaismarjachutneyta!

Marjatoskakakku karviaisilla

Suklainen kaura-karviaispiiras

Karviaismarjachutney

Reseptit: Ruokakesko

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja