Mitä hiustyylisi paljastaa seksuaalisuudestasi?

Hiukset ovat useimmille naisille hyvin tärkeä osa ulkonäköä. Monet naiset pitävät hiuksiansa suurimman osan ajasta samantyylisesti: toisella pitkät hiukset ovat aina auki, toinen suosii kireitä poninhäntiä. Tiedätkö, mitä kampauksesi kertoo sinusta ja seksuaalisuudestasi?

Monet naiset ovat tarkkoja omista hiuksistaan. Jos kampaaja ei onnistu tehtävässään, naiset myös mielellään levittävät sanaa huonosta palvelusta. Hiustyylisi myös saattaa paljastaa luonteestasi enemmän kuin ymmärrät.

Tiukka ponihäntä

Vaikka poninhäntä antaa yleensä vaikutelman viattoman oloisesta tytöstä, tällaista kampausta suosiva tyttö saattaa olla yllättävän rohkea, myös vällyjen välissä. Se, ettet yritä peittää mitään kasvoiltasi, osoittaa usein itseluottamusta, myös seksuaalisuuden suhteen. Tämä tyttö on timantti!

Viimeistelty kampaus

Jotkut näyttävät aina siltä, kuin he olisivat juuri astuneet ulos kampaamosta. Viimeistelty kampaus on merkki siitä, että olet monilla muillakin elämänalueilla perfektionisti. Rakastat järjestystä ja johdonmukaisuutta. 

Tämä ihmistyyppi haluaa pitää langat omissa käsissään niin työelämässä, kuin myös rakkaudessa. Asiat tehdään hänen mukaansa myös sängyssä.

Aukinaiset, villit hiukset

Jos haluat pitää hiuksiasi auki, etkä välitä siitä, että tuuli pyörittää niitä miten sattuu, olet varmasti kaikin puolin sinut itsesi kanssa.

Luultavasti olet rento luonnonlapsi, joka osaa nauttia elämästä, rakkaudesta ja seksistä. Annat tunteidesi viedä, etkä ujostele sängyssä.

Sotkuinen nuttura

Nutturatytöt rakastavat vastakkaiselta sukupuolelta saatua huomiota. Niska on seksuaalisin osa naisen kehoa, joten sen paljastaminen on alitajuinen tapa seksuaalista tapa flirttailla ja osoittaa, että olen käytettävissä. Tätä tyttöä kannattaa lähestyä baarissa.

Lue myös:

    Uusimmat