Susanne ihmettelee ikävää termiä: Joissain seksiasennoissa naisen on lähes mahdoton liikkua – mistä silloin voi tunnistaa "lahnan" sängyssä? Miehet vastaavat

Järkytyitkö kumppanisi muuttuneesta vartalosta raskauden ja synnytyksen jälkeen? Miehet vastaavat 0:39
Järkytyitkö kumppanisi muuttuneesta vartalosta raskauden ja synnytyksen jälkeen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä on mielestäsi 'lahnailua' naiselta? Usein asento on sellainen, että naisen on lähes mahdoton liikkua. Miten naisen pitää sellaisessa asennossa toimia, ettei vaikuta lahnalta? Mistä siis tunnistaa lahnan?" kysyy nimimerkki Susanne.

Näin raati vastasi

"Vain makaa tekemättä mitään."
– 21, parisuhteessa

"On vain selällään 'meritähtenä'."
– 25, naimisissa

"Lahnailua on se, että nainen vain makaa. Ei päästä mitään ääntä, ei katso silmiin, kosketa tai ylipäätään liiku. On vain ja makaa, kun mies jyystää menemään. On asento mikä hyvänsä, pystyy nainen tekemään käsillään jotain, kuten hivelemään miestään, vetämään tätä itseään vasten, päästämään jonkinnäköistä ääntä. Siis ihan tavallinen seksi varmasti saa jonkinnäköisen tunteen aikaan naisessa. Anna ihmeessä sen kuulua ja näkyä. Pure vaikka huulta, tai jotain, jos et muuta keksi.

Jos nainen makaa kuin kuollut, on seksissä kyllä jotain vikaa, ja seksi saa tästä todella oudon 'twistin'. Jos seksi ei miellytä, niin siitäkin on hyvä puhua miehen kanssa. Eivät miehet lue ajatuksia, joten jos 'lahnailu' johtuu siitä, että mielestäsi mies vain äheltää päälläsi, mutta onneksi kohta korahtaen lopettaa, niin kerro hälle, mikä on vialla, ja mitä hän voisi tehdä paremmin. Tyydyttävä seksi on nimittäin parisuhteen suola. Ilmankin pärjää, mutta kyllä se vähän puulta maistuu."
– 26, naimisissa

"Tuntuu että naisilla on ikävälillä 25–50 sellainen 'makailenpa tässä' -asenne. Tämän ikähaitarin ulkopuolella olleet partnerit ovat olleet ihania ja vuorovaikutteisia kumppaneita. Hoikka, naimisissa oleva nainen takaa heikoimmat kyydit."
– 40, sinkku

Alla näet seuraavan kysymyksen –mies, miten vastaisit siihen?

Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

Kysymys:

"Pettäminen on aina väärin ja loukkaa varmasti jokaista sen kokenutta. Mitä miehet ovat mieltä siitä, jos saisivat kuulla, että oma naisystävä olisikin pettänyt naisen kanssa?

Miehet tuntuvat pitävän lesboista, niin onko se sitten lievempi asia, jos se toinen osapuoli olisikin nainen? Uskataako kolmen kimppaa (kaksi naista) ylipäätään ehdottaa omalle miehelle? Pelkään, että hän suuttuu", kysyy nimimerkki neitibi.

Vastaa tässä: 

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat