Missä olet, Daniel? Brittinainen etsii miestä, jonka nimen tatuoi takapuoleensa kymmenen vuotta sitten

Vuonna 2012 Kaylie Williams hankki hyvin pysyvän matkamuiston. Nyt hän etsii yhteyttä mieheen, jonka nimen on tatuoinut kankkuunsa.

Vuonna 2012 Kaylie Williams kävi lomalla, josta hänellä on ikuinen muisto. Nyt englantilainen Kaylie etsii miestä, jonka nimen hän villinä bileiltana tatuoi takapuoleensa.

Kaylie oli 2012 lomamatkalla Magalufissa naisystäviensä kanssa, ja myöntää olleensa "melko humaltunut" törmätessään ystäviensä kanssa Walesista kotoisin olevaan miesten polttariryhmään.

Kaylie alkoi jutella yhden seurueen miehen, Daniel Forden, kanssa. Juttelu eteni pian siihen pisteeseen, että mies lupasi maksaa Kaylielle tatuoinnin, jos siinä lukisi "Daniel Forde".

– Aluksi oletin, että hän vitsailee, Kaylie muisteli Metro-lehdelle.

Daniel maksoi 30 euron ihokuvan ja katosi

Seuraavana aamuna Kaylie kuitenkin heräsi Danielin nimi takamuksessaan. Ihokuva oli kustantanut 30 euroa. Katso kuva ja tarina jutun alussa olevalta videolta.

Daniel asui samassa hotellissa kuin Kaylie, mutta kirjautui ulos jo samana aamuna.

– Se oli viimeinen kerta, kun näin hänet. Ei se ollut lomaromanssi, tatuointi oli vain asia, jonka päätin tehdä, Kaylie kuvailee.

"En kadu tatuointia lainkaan"

Kayliella oli tapahtuma-aikaan kumppani, jonka mielestä tatuointi oli huvittava. Kaylie on vuosien varrella luvannut, ettei koskaan poista Danielia iholtaan.

– En kadu tatuointia lainkaan. Se on hauska muisto tyttöjen reissultamme, Kaylie kuvaa.

Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, hän haluaisi kuitenkin yhteyden Danieliin.

– Hänen nimensä kuitenkin on takapuolessani, Kaylie perustelee.

Etsii miestä somesta

Somesta hän on löytänyt yhden Daniel Forden, muttei vielä tiedä, onko kyseessä oikea mies.

– Olisi hauska saada yhteys häneen ja nähdä, muistaako hän. Jos löydän hänet, en tiedä yhtään, mitä sanon hänelle. Ehkä tarjoan rahat takaisin tatuoinnista, Kaylie vitsailee.

Kaylie kertoo nähneensä kuvan miehestä, joka saattaisi olla Daniel, mutta kuvissa tämä kantaa vauvaa ulos sairaalasta. Mies siis saattaa olla perheellinen.

– En halua mitään ongelmia, en todellakaan. Haluan vai tietää, muistaako hän, Kaylie korostaa.

Somessa Kaylie myönsi, ettei odottanut tatuointitarinansa leviävän ympäri maailmaa.  Hän sai myös vihakommentteja tatuointitarinansa vuoksi.

– Jos olisin tiennyt, että tämän jakaa kahdeksan eri lehteä, en varmaan olisi tehnyt sitä [haastattelua]. Se [tatuointi] oli vain vitsi! En edes mennyt sänkyyn sen miehen kanssa, Kaylie korostaa.

Kayliella on yhteensä kahdeksan tatuointia

Danielin nimi ei ole Kaylien ainoa ihokuva; niitä on yhteensä kahdeksan.

– 3 tai 4 niistä on aika kamalia. Minulla on "äiti"-tatuointi, jonka tein itse, Kaylie paljastaa.

Naisen mukaan Daniel-tatuointi on kuitenkin kuvista ehdottomasti oudoin!

Lähteet: Metro.co.uk, KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat