Michael tatuoi käteensä hääpäivän ja kellonajan – sitten tapahtui ikävä käänne: "Emme olisi koskaan osanneet ennakoida..."

Mies oli ottanut hääpäivätatuoinnin ennen juhlapäivää ja sai pian tietää, että häitä jouduttaisiin siirtämään. Pettynyt sulhanen kertoi tapahtuneesta Tyla.com-sivustolle.

Brittiläiset Michael Crane jaLinda Brown aikoivat mennä naimisiin 5. elokuuta 2022. He olivat varanneet juhlapaikan ja maksaneet siitä 4 000 puntaa eli noin 4 750 euroa. Häitä oli määrä juhlia Best Western Park Hall -hotellissa Lancashiressa.

Michael oli niin varma häiden onnistumisesta, että meni etukäteen otattamaan tatuoinnin, jossa luki hääpäivä ja kellonaika.

Juhlapaikka suljettiin yllättäen

Asiat saivat kuitenkin ikävän käänteen: juhlapaikka suljettiin yllättäen kokonaan. Paikkaa ei voi enää jatkossa varata häitä varten.

Tämä käänne tuli täysin puskista. Michael kertoo löytäneensä netistä juhlapaikka-arvostelun, jossa kerrottiin, että hotelli tultaisiin sulkemaan 7. helmikuuta. Hänen mukaansa heille asiasta ei oltu mainittu mitään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Michael ja Linda eivät olleet ainoita, joille uutinen tiesi muutoksia juhlasuunnitelmiin. Indy100 kertoo, että poliisi piti 7. helmikuuta kutsua paikalle, kun moni turhautunut pariskunta tuli hotellille vaatimaan rahoja takaisin saatuaan tietää tapahtuneesta sosiaalisen median kautta.

Tieto oli järkytys

Michael on järkyttynyt. Kaiken lisäksi hän maksoi 180 puntaa eli noin 213 euroa tatuoinnista, jossa on nyt väärä kellonaika ja päivä. 

– Se oli todellinen shokki. Emme olisi koskaan osanneet ennakoida, että he sulkisivat koko paikan, Michael kertoo.

Michael antaa ymmärtää, että varauksen kanssa oli ongelmia alun perinkin. Hotelli ehdittiin matkan varrella jo kahdesti sulkea.

– He syyttivät koronasulkuja, mutta hallituksen ohjeistukset eivät tuolloin ohjeistaneet tekemään niin, Michael kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Michael ja Linda löysivät toisen paikan häilleen ja vielä seuraavaksi päiväksi aiotusta alkuperäisestä päivästä. Heidän häitään juhlitaan 6. elokuuta.

Tatuoinnissa oleva viitonen on helppo korjata kutoseksi, mutta kellonaika tulee olemaan väärä.

Lähteet: Indy100, Tyla.com

Lue myös:

    Uusimmat