Miss Suomi Viivi Altonen hehkuu Miamissa Miss Universum -kilpailussa – poseeraa yhdessä missikollegoidensa kanssa valloittavissa otoksissa

4:54
Viivi Altonen kertoo traumaattisesta kokemuksestaan.

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen on parhaillaan Miamissa Miss Universum -kilpailussa.

Miss Suomi Viivi Altosen taival Miss Universum -kisoissa on käynnistynyt Miamissa. Altonen on jakanut Instagramissa runsaasti otoksia kilpailumatkaltaan.

Alla olevissa kuvissa ovat Viivin lisäksi hallitseva Miss Universum Zozibini Tunzi sekä Belizen, Englannin ja Haitin edustajat. 

Tiedotteessa kerrotaan, että hallitseva Miss Universum Tunzi valitsi Viivin kolmen muun maan edustajan kanssa paneeliin, jossa keskusteltiin naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolesta.

Aihe on Suomen edustajalle tärkeä.

– Olen todella kiitollinen ja iloinen, että he olivat huomanneet, että minulla on sanottavaa ja olen tehnyt naisten voimaannuttamiseen tarkoitetun #SheCan-kampanjan sekä tehnyt yhteistyötä kansainvälisen UN Women Suomen kanssa.

– Kaikilla meillä paneelin jäsenillä oli oma henkilökohtainen tarina, joten oli hyvin voimaannuttavaa olla keskustelussa mukana. Keskustelupaneeliin pääseminen oli ehdottomasti yksi kilpailun kohokohdista, Altonen kertoo tiedotteessa.

Kaunotar julkaisi kuvan myös Universum -kilpailun harjoituksista. 

– Ensimmäinen päivä harjoituksia takana. Olen niin innoissani. Meillä tulee olemaan mahtava show! Altonen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja