Miss Suomi Paula Joukasen marsu joutui leikkaukseen – kertoo nyt pienen potilaan tilanteesta

Paula Joukanen on uusi Miss Suomi 8:43
Katso myös: Uusi Miss Suomi Paula Joukanen haluaa uudistaa missin imagoa – "Voi laittautua, olla naisellinen, rakastaa glitteriä, mutta samalla kouluttautua"

Paula Joukasen Bob-marsun leikkauspäivä koitti maanantaina.

Uusi Miss Suomi -kruunattiin lauantaina 9. syyskuuta, jolloin kirkkaimman kruunun sekä Miss Suomi 2023 -tittelin itselleen lunasti espoolainen 22-vuotias Paula Joukanen.

Joukanen herätti missifinaalia seuranneiden katsojien huomion kertoessaan lavapuheessaan, että hänen marsunsa Bob joutuu maanantaina vaaralliseen leikkaukseen. Hän pyysi pienelle potilaalle tsemppiaplodeja, jolloin yleisö teki työtä käskettyä.

Joukanen kertoi maanantaina Instagram-tarinassaan, että Bob-marsun leikkausaika on koittanut. Muutamaa tuntia myöhemmin hän kertoi someseuraajilleen helpottavia uutisia ja ilmoitti, että leikkaus sujui hyvin.

Virtsakivi saatiin poistettua, joten nyt menen hakemaan Bobin kotiin, hän sanoi Instagramin tarinat-osiossa julkaisemassaan videossa.

Oireitta Bob-marsu ei kuitenkaan leikkauksesta selvinnyt. Maanantai-iltana tuore Miss Suomi jatkoi Instagram-tarinaansa kertoen, että Bob on ollut leikkauksen jälkeen unelias ja ruokahaluton.

– Toivottavasti nämä ovat vain anestesian vaikutuksia, Joukanen kirjoitti englanniksi Bobista jakamansa videon yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joukanen on jakanut marsuaiheista somesisältöä etenkin TikTok-tililleen. Siellä hänen suosituin marsu-videonsa on kerännyt hurjat 14,9 miljoonaa näyttökertaa ja 2,7 miljoonaa tykkäystä.

Näet videon alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat