Mirellan ja Akin suhteessa tapahtui Kolmiodraama-kuvausten jälkeen käänne

Mirella ja Aki kertovat, mitä he ajattelevat Mirellan ja Nilsin mahdollisesta kännipussailusta syntyneestä selkkauksesta 3:08
Videolla Mirella ja Aki kertovat, mitä he ajattelevat Mirellan ja Nilsin mahdollisesta kännipussailusta syntyneestä selkkauksesta

Mirella ja Aki kertoivat MTV Uutisille suhteestaan Kolmiodraama-kauden päätösjakson kuvauksissa. Varo juonipaljastuksia!

Kolmiodraama-kausi on tullut päätökseensä, ja on aika kuulla, mitä ajatuksia osallistujilla heräsi uutuusohjelmasta. Kauden viimeisessä jaksossa 18. kesäkuuta osallistujat näkevät toisensa, kun kuvauksista on kulunut muutama kuukausi.

Seinäjokelainen Mirella valitsi ohjelman alussa asuinkumppanikseen Joonatanin, ja pian kaksikon kanssa saman katon alle muutti myös Aki. Mirellan ja Akin välillä ilmenikin nopeasti kemiaa.

Mirella ja Aki kertoivat joulukuussa MTV Uutisille viimeisen jakson kuvauksissa, että he ovat avoliitossa. Ohjelman kuvausten päätyttyä kaksikko asui muutaman kuukauden ajan noin 200 kilometrin päässä toisistaan, kunnes Aki muutti Seinäjoelle Mirellan luo. Pari toki vietti tiiviisti aikaa silloinkin, kun he asuivat vielä erillään.

– Vietimme ehkä maksimissaan neljä tai viisi yötä erillään toisistamme, Mirella kertoi.

– Aika paljon tuli ajeltua autolla, Aki komppasi. 

Muuttopäätös varmistui, kun Aki sai Seinäjoelta töitä.

– Silloin ei ollut enää mitään esteitä, ettemmekö voisi aloitella yhteistä elämää. Kaikki on mennyt tosi hienosti, Aki kertoi. 

Pari on hämmästellyt sitä, miten pienestä rakkauden löytyminen voi olla kiinni. 

– Mietimme molemmat tarkkaan sitä, haemmeko vai emmekö hae tähän ohjelmaan. Tulee melkein surkea olo, että mitä jos emme olisi hakeneet emmekä olisi tässä, ja koko loppuelämämme olisi ihan erinäköinen, Mirella sanoi. 

Mirellan mukaan kokemus Kolmiodraama-ohjelmasta oli hänelle itselleen paras mahdollinen.

– Lopputulema on se tärkein asia. Mutta kyllä matkan varrella on tullut käsiteltyä aika paljon kaikennäköisiä tunteita. Sanotaanko, ettei ollut aina helppo reissu, mutta päällisin puolin kuitenkin tosi hyvä kokemus, hän sanoi.

Akin mukaan Kolmiodraama oli hänenkaltaiselleen ujohkolle ihmiselle iso kokemus. 

– En olisi ehkä itse osannut hakea tämmöiseen formaattiin mukaan, mutta ystävän rohkaisemana tuli sitten lähdettyä. Kyllä siinä oli paljon hetkiä, kun mietin, että mitähän olen oikeasti tekemässä, mutta kun pääsi juttuun mukaan, tapasi Mirellan ja hommat alkoivat selviämään, niin se on kääntynyt positiiviseksi. En ole missään vaiheessa miettinyt, että vitsi kun tuli lähdettyä mukaan, hän kertoi.

Mirellalle kauden suurin käänne oli se, kun hän sai kuulla, että pääsee tapaamaan Akin. Hän tiesi melko nopeasti, ettei toinen kumppaniehdokas Joonatan ole hänen tyyppiään, ja se oli aluksi pettymys. 

– Olin lähtenyt avoimin sydämin mukaan ohjelmaan, ja sitten en löytänytkään rakkautta, niin minulle suurin käänne oli ehdottomasti se, kun sain tiedon, että menemme Akin kanssa treffeille ja sain mahdollisuuden tutustua ihmiseen, joka oli kuitenkin takaraivossani alkumetreiltä lähtien, Mirella kertoi.

Aki lähti alkukaudella nähtyyn viestittelyyn innolla mukaan. Hänelle oli käänteentekevää, kun hän sai kuulla, ettei tullut viestittelyn perusteella valituksi. 

– Silloin iski pieni epätoivo, että mitähän tästä tulee. Sitten ajattelin, että no, tämä on mahdollisuus. Silloin joutui vain varautumaan siihen, että tilanne voi olla se, ettet löydä ohjelmasta mitään, hän sanoi.

Kolmiodraama-kaudella nähtiin erikoinen selkkaus, joka sai alkunsa, kun Mirella ja Nils lähtivät juhlista yhteisille jatkoille ja päätyivät lopulta Mirellan, Akin ja Joonatanin asunnolle keskellä yötä.

Mirellan ja Nilsin illanvieton jälkeiset tarinat erosivat toisistaan. Nilsin mukaan kaksikko vaihtoi suudelmia metromatkalla, mutta Mirella mukaan suutelua, saati metromatkaa Herttoniemeen ei ollut edes tapahtunut. Tilannetta puitiin eri seurueissa Kolmiodraama-porukan seuraavan illanvieton aikana.

Mirellan mukaan on hyvin mielenkiintoista, miten pusuttelun ympärille saatiin kehitettyä moinen mysteeri. Yllä olevalla videolla Mirella ja Aki kertovat oman näkemyksensä selkkauksesta ja kertovat, mitä he ajattelevat asiasta nyt!

Katso myös viimeinen Koukussa Kolmiodraamaan -jakso:

Rakkauden kesä 30:41
Katso viimeinen Koukussa Kolmiodraamaan -jakso

Kaikki Kolmiodraama-jaksot ovat katsottavissa MTV Katsomossa.

Katsomosta löydät myös kaikki jaksot MTV Uutisten Koukussa Kolmiodraamaan-vodcastista.

Lue myös:

    Uusimmat