Minna Parikka MTV Uutisten haastattelussa – avaa taustoja, miksi lopettaa liiketoimintansa: "Olen miettinyt tätä ihan vakavissani jo vuoden"

6:24
Kenkäsuunnittelija Minna Parikka avaa syitä, miksi lopettaa yritystoimintansa - katso video.

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka nähtiin MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Kenkäsuunnittelija Minna Parikan yritys lopettaa liiketoimintansa joulukuussa. Parikan Aleksanterinkadun myymälä suljettiin heinäkuussa ja toiminta on jatkunut tämän jälkeen menestyksekkäästi globaalissa verkkokaupassa. Viimeinen päivä ostaa brändin kenkiä verkkokaupasta tulee olemaan 20. joulukuuta.

MTV Uutiset tapasi Parikan pian yllätysuutisen jälkeen.

– Olen tehnyt 15 vuotta yrittäjänä ja suunnittelijana yhden brändin alla töitä, niin on aika siirtyä eteenpäin, Parikka kertoo.

Parikka ei vielä täysin tiedä, myykö hän yrityksensä eteenpäin vai lopettaako sen kokonaan.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että pillit pussiin, pidän nimeni itselläni. Täytyy sanoa, että tänään on muutama soitto tullut ja kyselty, voisiko brändin ostaa. Katsotaan, Parikka pohtii.

Parikka kertoo, että lopettamispäätös ei syntynyt hetkessä.

– Olen miettinyt tätä ihan vakavissani jo vuoden ja pallotellut, miten tämä tehtäisiin. Nyt tuli hyvä hetki. Nyt on aika siirtyä johonkin muuhun, pitää pieni tauko ja sinä aikana miettiä, mikä on seuraava Minna Parikan muuvi. Tuleeko jotain ihan muuta, tuleeko toinen brändi vai menenkö jonnekin töihin, Parikka kertoo.

Mitä vuosista on jäänyt käteen? Mitä vinkkejä Parikka antaa omasta yrityksestä haaveileville? Katso video.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja