Millaista olisi täydellinen suuseksi? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Millaista olisi täydellinen suuseksi? Ja mikä on suuseksissä täysin turnoff?" kysyy nimimerkki Freewilbe.

Näin miehet vastasivat

"Kaikki lähtee naisen halusta antaa suuseksiä... Tekniikka on toissijaista, jos nainen haluaa antaa miehelle nautintoa ja kiihottuu siitä itse myös."
– 35, avioliitossa

"Täydellinen suuseksi lienee täydellisen yksilökohtaista. Jokainen nauttii eri asioista ja yksityiskohdista, niistä kuuluisista pienistä jutuista. Täydellinen turnoff on taas sellainen, että suuseksi esimerkiksi sattuu, jos käyttää vaikkapa hampaita liian rajusti, vahingossa tai kuvitellen tuottavansa toiselle nautintoa."
– 37, sinkku

”Kunnon kuolainen lutkutus ja rojut kurkkuun! Turnoff on varovainen hissuttelu."
– 37, parisuhteessa

"Oletan, että kysyjä haluaa tietää, millaista suuseksiä mies arvostaa saavana osapuolena? Tästä ei olla päästy yksimielisyyteen, mutta se tiedetään, millaista sen ei pidä olla. Älä imeskele kalua kuin sulavaa jäätelöä, vaan ime kunnolla. Ei se mene rikki. Myös hampaita voi käyttää varoen; fiilis hieman sama kuin raastaisit suklaakuorrutetta jäätelötikun päältä. Älä unohda kopeloida nyyttejä. Mitä syvemmällä kurkkuun saat vartta, sitä paremmalta se tuntuu kaikista miehistä. Ja ole huoleti, sillä suuseksissä tuskin on täydellistä lerpauttajaa, jollet nyt ala näykkimään vartta tai pureskelemaan nuppia. Yleensä huonokin suuseksi on parempaa kuin ei lainkaan."
– Herra 47, aviossa

"Täydellinen on aika kova saavutus, mutta tärkein asia lienee se, että nainen haluaa antaa suuseksiä ja nauttii siitä. Sillä pääsee jo pitkälle. Myös välillä katseen nosto silmiin ja "korkkiruuvimainen" kädenliike suuseksin yhteydessä tuntuvat oikein mahtavilta, oleellista lienee myös se, ettei samaa liikettä tee koko ajan, vaan osaa muunnella otetta ja suun käyttöä. Turnoffin puolelle menee hampaiden osuminen penikseen, erityisesti toistuva tai tahallinen. Samaan liikkeen toistaminen ja liian kevyt ote niin käsin kuin suulla tekevät suuseksistä tylsän. Ja toki se, ettei oikeasti nauti suuseksin antamisesta."
– 37, sinkku

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja