Millainen oli se "viimeinen niitti", joka kaatoi parisuhteesi? Naiset vastaavat

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä oli se virhe, jonka teit/jonka kumppanisi teki, joka pilasi parisuhteesi? Millainen oli niin sanottu 'viimeinen niitti', joka kaatoi kaiken?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Mies ilmoitti tiistai-aamuna aamupalalla, että voisinko lähteä, koska perjantai-iltana on tulossa hänen uusi ihastuksensa viikonloppua viettämään. Hän ei halua, että tämä nainen saa tietää, että hän on suhteessa. Muutin pois kahdessa päivässä."
– 49, eronnut

"Kumppanini luuli minun olleen uskoton. Hän harrasti kostoseksiä, eli oli uskoton. Tätä hän ei kyennyt pyytämään edes anteeksi."
– 19, avioliitossa

"Kun mies puolusti hullua eksää sanomalla, että hän 'nyt vaan on tollainen', kun exä oli haukkunut minua huonoksi äidiksi ja haistattanut ja uhkaillut lastenvalvojalla."
– 38, kihlattu

"Miehellä ollut sutinoita muiden naisten kanssa koko avioliittomme ajan. Viimeisin sitten seksisuhde työkaverin kanssa. Yhdessä ollaan edelleen, mutta vain lasten takia... Mielenkiinto miestä kohtaan laski kuin lehmän häntä. Kunhan lapset kasvaa, niin lähden!"
– 40, naimisissa 

"Suhde oli jo valmiiksi hankala ja perustui lähinnä minun kykyyni mukautua. Eräänä iltana mies katsoi elokuvaa, kysyin häneltä ohimennen jotakin ja hän huusi 'ole hiljaa!'. Ei siis sanonut, vaan suorastaan huusi. Tuona hetkenä oikeasti tunsin, kun jokin sisälläni muuttui, ja päätin lähteä. Samana iltana häivyin. En tiedä, miksi juuri tuo katkaisi kamelin selän. Ei se ollut aiempaan verrattuna edes kovin kummoinen yhteenotto."
– 34, avoliitossa

"Erokriisiä oli ilmassa, ja pyysin miestä kirjoittamaan listan hyvistä ja huonoista puolistani. Hän keksi vain yhden hyvän puolen, eikä sekään liittynyt mitenkään suhteeseemme. Tiesin, ettei ollut enää järkeä edes yrittää. Ja hyvä niin, sillä löysin paljon parempaa."
– 34, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – nainen, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat