Mikko Penttilän ja Kerttu Niemisen viimeiseksi jäänyt TTK-kenraaliharjoitus sai huvittavan käänteen: "Tuli pikkupaniikki"

Punk-tango jäi Mikko Penttilän ja Kerttu Niemisen viimeiseksi TTK-tanssiksi 9:26
Punk-tango jäi Mikko Penttilän ja Kerttu Niemisen viimeiseksi TTK-tanssiksi

Mikko Penttilä ja Kerttu Nieminen totuttelevat arkeen ilman Tanssii Tähtien Kanssa -harjoituksia.

Sunnuntaina 1. lokakuuta neljännen suoran Tanssii Tähtien Kanssa  -päätteeksi jouduttiin jälleen hyvästelemään porukasta yksi pari, kun näyttelijä Mikko Penttilä  ja tähtiopettaja Kerttu Nieminen  joutuivat kotimatkalle. 

Parin putoaminen tuli monille yllätyksenä, ja lopputuloksen selvittyä asiaa ihmeteltiin muun muassa sosiaalisessa mediassa. 

Penttilä ja Nieminen kertoivat Huomenta Suomi -ohjelmassa tiistaina 3. lokakuuta saaneensa kumpikin todella paljon viestejä asian tiimoilta. 

– Joku laittoi sen hyvin, että tämmöisiä "yllätysputoamisia" tulee joka kausi tietenkin sen takia, kun ihmiset tsemppaa myös niitä, jotka sinne häntäpäähän ovat jääneet. Ja ihmisillähän on oikeus suosikkeja tuossa äänestää, meillä nyt ne äänet eivät valitettavasti riittäneet tällä kertaa, Penttilä totesi.   

Alkuviikosta Penttilä julkaisi Instagram-tilillään tunteikkaan päivityksen, jossa kertoi TTK:sta putoamisen ottaneen "yllättävän koville". 

– Kyllä se semmoinen päivä harmaa oli. Kyllä sitä on pistänyt paljon panoksia ja niin sitoutunut tekemään tätä ohjelmaa, niin sitten se onkin hassua, kun yhtäkkiä sitä ei enää olekaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tanssioppilaana Penttilällä oli Niemisen mukaan merkittävä kehityskaari TTK-matkansa aikana. 

– Sen takia se vähän harmittaa, ettei päästy ihan vielä näyttämään kaikkea potentiaalia, mitä siellä oli ihan valtavasti, Nieminen pohti.  

Sekä Penttilä että Nieminen ovat kumpikin tottuneita esiintyjiä, mutta TTK:n suorat lähetykset ovat silti hyvin erilainen näyttämö muihin verrattuna. Kaksikon mukaan varsinaista paniikkia ei tullut kertaakaan ennen lähetystä, paitsi viime sunnuntaina se oli lähellä kenraaliharjoituksessa. 

– Tuli pikkupaniikki, kun ei tiedetty, että se meidän biisi alkaa, ja oltiin vielä noin kahden metrin päässä toisistamme, kun se alkoi. Siinä oli semmoinen pieni studiotekninen ongelma, ettei saatu tietää, että insertti loppuu ja biisi alkaa, niin meidän lähtö oli vähän kömmähdyksiä täynnä, Penttilä kertoi. 

Yllä olevalla videolla Mikko Penttilä ja Kerttu Nieminen kertovat, millainen suhde heidän välilleen tuli TTK-matkan aikana sekä kenen tähtioppilaan matkaa erityisesti nyt itse seuraavat. 

Alla olevalla videolla kaksikon viimeiseksi jäänyt TTK-tanssi. 

Mikko & Kerttu - Viimeinen känni 5:47

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat