Tuorein TTK-pudotus tuli Tanssiraadille yllätyksenä – yksi piirre pareissa mietityttää: "Voi koitua kohtaloksi"

Tanssiraati arvioi TTK:n mokat ja kirkkaimmat onnistumiset 8:23
Katso videolta, mitä mieltä Tanssiraati oli Suomi-vintage -teeman tulkinnoista ja kertovat, kuinka tanssijärjestys määräytyy

Tanssiraadin mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa yksi tärkeimmistä asioista on yllättävyys.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina 1. lokakuuta neljäs suora lähetys, jonka teemana oli Suomi-vintage. Lähetyksen päätteeksi kolmas pari joutui kotimatkalle, ja tällä kertaa TTK:sta putosivat näyttelijä Mikko Penttilä  ja hänen tanssiopettajansa Kerttu Nieminen.

Huomenta Suomen  Tanssiraadin  mielestä Penttilän ja Niemisen putoaminen kisasta oli yllätys. Tanssiraatiin kuuluvat MTV Uutisten viihdetoimittajat Aino Haili sekä Katja Lintunen

– Ja tosi harmi, että he putosivat, sillä mielestäni he ovat olleet ehkä eniten muuntautumiskykyinen tanssipari, Lintunen kommentoi. 

Illan vahvoja onnistujia olivat muun muassa Emma Kimiläinen  sekä Yeboyah. Tanssiraati oli sitä mieltä, että TTK-kauden edetessä parien tulisi muistaa, että yllättävyys kiinnostaa.  

– Tässä voitaisiin nostaa esimerkiksi Emma Kimiläinen, joka on ollut tasaisesti todella hyvä, mutta se voi myös koitua tavallaan kohtaloksi, jos se on joka kerta sitä tasaista samaa tasoa, Haili pohti. 

Yeboyahilla sen sijaan oli TTK-tuomareidenkin mukaan edellisviikolla "pieni notkahdus", mutta lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina hän puhkesi kukkaan hyvin näyttävästi, kun palaset loksahtivat kohdalleen.

– Nimenomaan se tunne näkyi tuossa tanssiparketilla, mikä on mun mielestä tosi tärkeää. Tottakai siinä pitää tanssia, mutta oman tunteen ja persoonan on näyttävä, koska kyseessä on viihdeohjelma, niin sitähän nimenomaan katsojat rakastaa. 

Tanssiraati ruotii TTK:n tapahtumat maanantaisin Huomenta Suomessa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat