Mikko Nousiainen nauttii tosikkomaisen Kallen roolistaan Ex-onnellisissa – paljastaa odottavansa uudelta kaudelta erityisesti yhden parin käänteitä

Mikko Nousiainen nähdään tosikkomaisen Kallen roolissa myös Ex-onnellisten uusilla tuotantokausilla. Sarjan alkuperäisistä ex-pareista hänellä on yksi suosikki ylitse muiden.

Suomalaisten erotalossa asuvien perheiden arkea hersyvästi kuvaava menestysdraama Ex-onnelliset palaa uusin jaksoin, kun kolmas tuotantokausi tulee C Moreen 7. toukokuuta.

Fanien iloksi samaan aikaan on kuvattu myös neljättä tuotantokautta ja mukana nähdään loppuun asti myös ensimmäisestä jaksosta saakka mukana olleita hahmoja. Yksi heistä on Mikko Nousiaisen näyttelemä Kalle Kekkonen.

– Sanotaan, että takuuvarmaa Kallea sieltä on tulossa edelleen. Hyvin vuoristoratamaista elämää, Nousiainen kertoi MTV Uutisille puhelimitse huhtikuun alussa.

Nousiainen sanoo, etteivät ihmiset pysäyttele häntä kadulla jutellakseen Kallesta. Hänelle itselleen hahmo on kuitenkin hyvin mieluinen.

– Tykkään tosi paljon Kallesta ja ylipäänsä siitä, miten koko meidän Ex-onnellisten uusioperhe on kirjoitettu. Siinä on hyvä olla, se on upea jengi, hän kuvailee Kallen perhettä, jossa jaettavassa eroasunnossa häärii ex-vaimo Lauran (Miia Nuutila) lisäksi myös uusi puoliso Oona (Ria Kataja) sekä kaksi teiniä.

– Kalle on vähän reppana ja yrittää kyllä, mutta ei yleensä onnistu asioissa – tai ainakaan ekalla kerralla. Sitä on nautinnollista tehdä, Nousiainen pohtii tosikkomaista hahmoaan.

– Hän katsoo asioita hieman eri kulmasta kuin useimmat muut. Mutta hyvä ihminen hän on, vaikka virheitä sattuu, näyttelijä nauraa.

Nousiainen kertoo, että uusien kausien kuvaus tuntui alkuun erilaiselta, kun ohjaajan pallilla ei istunut enää Johanna Vuoksenmaa. Hän kuitenkin sanoo, että kuvauksissa kaikki on toiminut hienosti myös uusien ohjaajien johdossa.

– Kaikki on toiminut tosi hyvin. Meitä on toki niin paljon tekijöitä, jotka olemme olleet kaikki kaudet mukana, joten töitä oli todella helppoa tehdä myös Jojo Erholzin ja Marika Kuortin kanssa, hän kiittelee ja sanoo odottavansa innolla, näyttääkö sarja katsojan näkökulmasta erilaiselta uusien ohjaajien myötä.

Myös erään Ex-onnellisten parin käänteitä Nousiainen paljastaa odottavansa erityisen innokkaasti.

– Antti (Jarkko Pajunen) ja Reija (Anna-Leena Sipilä) on mun suosikit ehdottomasti! En ole nähnyt vielä mitään, mutta odotan innolla heidän elämänsä käänteitä.

Näyttelijä saakin todella jännittää suosikkiparinsa käänteitä, sillä yhteisiä kohtauksia ei juuri ollut.

– Anskin kanssa mulla ei tainnut olla kuin kaksi kohtausta ja Jarkkoa en tainnut nähdä kertaakaan, kun nyt miettii. 

Ex-onnellisten uuden, kolmannen tuotantokauden jaksot C Moressa 7. toukokuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat