Mikä nainen! Äskettäin synnyttänyt suomalaisbloggari Umppu julkaisi rohkean kuvan

Suomalaisbloggari haluaa näyttää, miltä kolme lasta synnyttäneen äidin vartalo todellisuudessa näyttää. 

Prime life by Umppu -blogia pitävä äiti Ulla-Riitta eli Umppu julkaisi kuvan omasta synnytyksen jälkeisestä vartalostaan siinä toivossa, että naiset lakkaisivat häpeilemästä omaa vartaloaan. Umpun mukaan käsitellyt kuvat ovat yksi syy siihen, miksi niin monet naiset kärsivät ulkonäköpaineista.

– Miltä näyttää 3 lasta synnyttäneen äidin vartalo? Se näyttää tältä. Mun viimeisimmästä synnytyksestä on aikaa reilu kolme kuukautta, nainen kirjoittaa blogissaan.

Umppu kertoo, että vaikka hänen vatsansa pömpöttää ja hänen jaloissaan on selluliittia, hän ei anna näiden asioiden haitata. Koska hän ei ole huippu-urheilija, hänen ei myöskään tarvitse näyttää sellaiselta.

Itsevarma nainen on seksikkäin

Umppu muistuttaa, että ulkonäkö ei kerro yhtään mitään siitä, millainen ihminen ulkokuoren alla asustaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Näistä kuvista ei myöskään nää sitä, kuinka onnellinen oon. Oon onnellinen mun perheestä, mun lähimmäisistä, työpaikasta, kodista ja vaikka sun mistä, nainen luettelee.

– Ulkonäkö ei kerro meistä juurikaan mitään, mutta sen perusteella meidän arvostellaan eikö?

Vaikka ulkonäköä usein korostetaankin, Umpun mielestä esimerkiksi lyhyet vaatteet eivät tee kenestäkään seksikästä. Sitä eivät tee myöskään lihakset tai rasvaton kroppa – vaan itsevarmuus.

– Olkaa rohkeita ja uskaltakaa näyttää vartalonne. Jos haluatte mennä uimaan, niin menkää, koska sillä ei ole mitään merkitystä, mitä ne muut ajattelee, nainen kannustaa. 

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun nainen puhuu vääristyneiden kauneusihanteiden puolesta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yhdessä postauksessaan nainen kertoo jakavansa rehellisiä kuvia omasta vartalostaan siitä yksinkertaisesta syystä, että hänen mielestään on aivan normaalia näyttää siltä, miltä hän nyt synnytyksen jälkeen näyttää.

– Miksi meidän tarvitsee yrittää olla yhtään mitään mitä emme ole? nainen ihmettelee.

Millaiset asiat tekevät ihmisestä onnellisen? 


Lähde: Prime Life

Lue myös:

    Uusimmat