Mies yllätti tyttöystävänsä toisen miehen kanssa – kylmänviileä reaktio ällistyttää

Mies sai tyttöystävänsä kiinni rysän päältä, mutta raivostumisen sijaan teki jotain todella jäätävää.

23-vuotias Duston Holloway on internetin uusi sankari, julistaa Someecards-sivusto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Teksasilaismies nousi kuuluisuuteen sosiaalisessa mediassa julkaistuaan Facebookissa useita selfieitä. Aivan mitä tahansa selfieitä kuvat eivät olleet, vaan niissä oli melko kiusallinen juju. Holloway kertoi Facebook-päivityksessään tulleensa kotiin ja löytäneensä sängystään ilmeisesti humalaansa pois nukkuvan rakkaansa toisen miehen kanssa.

Mies jättikin väliin kaikki normaalit vaiheet surusta kieltäytymiseen ja nappasi kylmänviileästi selfien pettäjäkaksikon nukkuessa taustalla. "Hyvät miehet ansaitsevat hyvät naiset", mies julisti.

Holloway poisti lopulta kuvat Facebookista, mutta kuvakaappaukset niistä ehtivät jo levitä ympäri sosiaalista mediaa.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehen viileä suhtautuminen upposi täysillä some-väkeen. Moni ihaili sitä, ettei mies ei turvatunut sanalliseen eikä fyysiseen väkivaltaan tilanteessa. Facebookissa mies kuitenkin kertoi, että ensireaktio oli käydä tuntemattoman miehen kimppuun.

– Mutta otin vain rauhallisesti selfieitä, ja kävelin pois kuin pomo, hah, hän totesi.

Mies myös vitsaili halunneensa kysyä tyttöystävältään, joutuisiko hän nyt nukkumaan toisessa makuuhuoneessa, ja mitä toinen mies tahtoisi aamupalaksi. Vitsailu jäi kuitenkin yritykseksi, sillä nainen oli liian humalassa reagoidakseen.

Holloway on innoissaan suosiostaan. Mies on jakanut Facebook-sivuillaan kuvakaappauksia saamistaan kannustusviesteistä. Moni nainen on myös ilmaissut halunsa tulla lohduttamaan komeaa sinkkua. Holloway on jo ehtinyt nimetä fanikuntasta Dustonin tiimiksi, #teamduston.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Facebook. Twitter, Dudecomedy, The Sun

***

Lue myös:

    Uusimmat