Mies sai kädenväännöstä tarpeekseen – vaati oikeudessa saada taistella ex-vaimonsa kanssa samuraimiekoin

3:00
Mitkä ovat hyviä syitä avioeroon?

Yhdysvaltalaismies on päässyt otsikoihin vaadittuaan oikeudelta lupaa taistella ex-vaimonsa tai tämän asianajajan kanssa samuraimiekoin.

Brittilehti The Guardianin mukaan Kansasissa asuva David Ostrom, 40, sanoi Iowan piirioikeudessa tammikuun alussa, että hänen ex-vaimonsa Bridgette Ostrom, 38, on asianajajansa Matthew Hudsonin kanssa "tuhonnut hänet oikeudellisesti". Entinen aviopari on vääntänyt oikeudessa kättä parin lasten huoltajuudesta ja tapaamisoikeudesta sekä kiinteistöitä koskevista veroista.

David Ostrom pyysi tuomarilta lupaa ratkaista osapuolten väliset erimielisyydet miekkailemalla. Miehen mukaan vastaavaa menetelmää ei olla virallisesti kielletty tai rajoitettu Yhdysvalloissa. Herra Ostrom pyysi tuomarilta 12 viikkoa aikaa, jotta hän ehtisi hankkia taisteluun povaamansa japanilaiset samuraimiekat.

Miehen mukaan absurdi ehdotus on vastaus hänen ex-vaimonsa asianajajan absurdiudelle.

Ex-vaimon asianajajakin kelpaa taisteluun

David Ostrom lisäsi, että ex-vaimon ei tarvitse ryhtyä sapelien kalisteluun hänen kanssaan vaan asianajaja Hudson voisi taistella hänen puolestaan. Hudson on pyytänyt tuomaria hylkäämän Ostromin potentiaalisesti henkeä uhkaavan pyynnön ja vaatinut miehelle psykologista arviointia.

Herra Ostrom – jolla ei omien sanojensa mukaan ole kokemusta miekkailusta – huomautti, ettei kaksintaistelun tarvitse päättyä kuolemaan. Voitto voi tulla myös sitä kautta, että toinen anelee itkien armoa. Kun mieheltä kysyttiin, onko hän tosissaan vaateessaan, hän vastasi olevansa valmis taistelemaan, jos Hudson on valmis.

– En usko, että hänellä on rohkeutta siihen, David Ostrom sanoi USA Todayn mukaan.

Tuomari Graig Dreismeier ei ole vielä tehnyt päätöstä asiassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja