Mies listasi syyt, joiden vuoksi tyttöystävä oli suuttunut hänelle – anoi anteeksi huvittavilla videoilla: "Tämäkin oli minun vikani"

Miten pyydän lisää seksiä parisuhteessa? 1:07
Entä, jos haluaisitkin suhteessa enemmän ja erilaista seksiä – miten asian voisi ottaa esiin? Asiantuntija neuvoo.

Drenzell Macam pyysi TikTok-videoillaan anteeksi kaikkia tapoja, joilla oli suututtanut naisystävänsä. Videoidensa ohessa mies tosin käytti myös hashtagia #donthaveagf, suomeksi "ei minulla ole tyttöystävää"!

Australialaismies päätti kertoa netissä kaikki syyt, joiden vuoksi hänen tyttöystävänsä on vihainen. Brisbanelaismiehen videot keräsivätkin pian satoja tuhansia huvittuneita katsojia, kertoo news.com.au.

Kaupassa ei ollutkaan naisystävän suosikkikarkkeja

Drenzell Macam listasi TikTokissa syyt, joiden takia naisystävä on hänelle vihainen. Listalla ongelmaksi mainittiin muun muassa se, ettei kaupassa ollutkaan naisystävän suosikkikarkkeja.

– Se oli minun vikani, minun olisi pitänyt varmistaa, että he täyttävät varastonsa ennen kuin menemme sinne. Tämä oli todellakin minun syytäni, Drenzell toteaa videollaan vakavalla äänellä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Minun vikani, olen ensi kerralla parempi ihminen"

Toinen syy naisystävän kiukulle oli Drenzellin mukaan uni, jossa Drenzell itse tappoi naisystävänsä.

– Tyttöystäväni heräsi ja yritti saada minulta selityksen tapaukselle. Tämäkin on minun vikani, minun ei olisi pitänyt tappaa häntä unessa, ja lisäksi minulla olisi pitänyt myös olla selitys sille, miksi tapoin hänet unessa, mies vitsailee.

Naisystävä oli Drenzellin listan mukaan vihainen myös siksi, että löi varpaansa Drenzellin sängyn reunaan, sekä siksi, että rantareissu peruuntui, koska satoi.

Drenzell otti videollaan syyn kaikesta ja pahoitteli rauhalliseen sävyyn esimerkiksi sitä, ettei tajunnut varata rantapäiväksi aurinkoista säätä. Videonsa oheen mies kirjoitti "minun vikani, olen ensi kerralla parempi ihminen". Videonsa ohessa mies tosin käytti myös hashtagia #donthaveagf, suomeksi "ei minulla ole tyttöystävää"!

Pyyteli kakkosvideollaan vielä enemmän anteeksi

Mahdollisesta sinkkuudesta huolimatta Drenzellin videosta tuli suosittu, ja sadat tuhannet katsojat huvittuivat sen äärellä. Suosiostaan innostuneena mies päättikin pian julkaista anteeksipyytelyvideollaan jatko-osia.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kakkosvideossaan Drenzell pahoittelee lakonisesti esimerkiksi sitä, että kehtasi mennä Starbucksiin hakemaan kahvia vapaapäivänään, vaikka tyttöystävä oli töissä.

– Syy [suuttua] numero kaksi: tyttöystäväni osui perhoseen, kun hän ajoi. Tämä oli todellakin minun syytäni, olisi pitänyt kertoa perhoselle etukäteen, että tyttöystäväni on autolla liikenteessä, Drenzell kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kehtasi jopa käydä kotonaan – pahoitteli sitäkin

Drenzell kertoo myös menneensä käymään omassa vuokra-asunnossaan, vaikka oli ollut kuukauden naisystävänsä kanssa. Ilmeisesti tämäkin oli naisystävän mielestä virhe.

– Minulla ei ole kertoa hyvää syytä tälle, mies pahoittelee.

"Tämäkin oli itsekästä minulta..."

Kansa janosi lisää, ja naisystävästään kertovan sarjan kolmosvideossaan Drenzell pahoittelee sitä, että ravintolan naistarjoilija kysyi "miten teillä menee" ja hän erehtyi vastaamaan.

– En selvästi ymmärtänyt kysymystä, hän kysyi "me", Drenzell kuvailee.

 Naisystävä oli miehen mukaan myös valitettavasti viettänyt hetken ajatellen muita naisia, joita Drenzell on aiemmin tapaillut.

– Tämäkin oli itsekästä minulta. Ei olisi pitänyt. Olisi pitänyt vain kuluttaa aikaa, kunnes tapaan hänet, Drenzell heittää.

Moni samaistui myös naisystävään: "Tämä olen niin minä"

Oli naisystävä sitten todellinen tai ei, moni katsoja yhtyi Drenzellin vitsailuun.

– Hienoa, olet hyvä poikaystävä, kun tunnet omat vikasi, eräs kommentoija suitsuttaa.

Osa kommentoijista tosin tunnusti toimivansa toisinaan aivan samalla tavalla kuin Drenzellin satunnaisista syistä suutahteleva – ja mahdollisesti kuvitteellinen – naisystävä.

– Tämä olen niin minä, eräs kommentoija tunnusti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja