12 asiaa: Nämä kumppanin tavat ovat parisuhteen alussa söpöjä, mutta saavat sinut kiipeilemään seinille myöhemmin!

Ennen hän oli ihanan aurinkoinen, nyt raivostuttavan pirteä. Ennen hänen spontaaniutensa ihastutti, nyt se vain ärsyttää... Raivostuttavatko sinua kumppanisi piirteet, joita ennen pidit niin ihanina? Tämä lista on sinulle!

Tuore suhde eroaa vuosia vanhasta kumppanuudesta monilla tavoilla. Rakkaus syventyy, ymmärrys lisääntyy – ja suhteen alussa ihastuttaneet asiat alkavat ärsyttää! Raivostuttavatko sinua kumppanisi piirteet, joista ennen pidit? Samaistut varmasti tähän listaan!

Nämä asiat ovat suhteen alussa söpöjä, mutta saavat sinut kiipeilemään seinille myöhemmin!

1. Ennen: Kumppanisi herättää sinut pirteästi kahvilla ja paahtoleivillä. Hän kyselee päivästäsi ja suitsuttaa ihanuuttasi. Et pidä aamuista, mutta alat uskoa, että kumppanisi ansiosta voit muuttua. Nautit siitä, että hän on heti aamusta niin aurinkoinen!

Nyt: Kello on 6.22 ja kumppanisi laulaa sinulle keittiöaltaan ääressä Pepe Willbergin Aamu-kappaletta: "Kun silmäni mä auki saan ja sinut siinä nään, mä ihan lähelläin…" Aiemmin olisit pyörtynyt ihastuksesta, mutta nyt haluat vain kuristaa hänet, jotta saisit juoda kahvia kärttyisessä hiljaisuudessa.

2. Ennen: Hän keksi vitsin mistä tahansa asiasta. Ihailet hänen nopeaa älyään ja sanavarastoaan, joka pursuu hauskoja vertauksia. Mikään tilaisuus hauskalle pikku naljailulle ei mene häneltä ohi. Yhdessä elämänne on hauskaa!

Nyt: Haluaisit kerrankin sanoa jotakin ilman, että kumppanisi löytää sanomisistasi heti vitsin aihetta. Kun kumppanisi heittää saman puujalkavitsin sadatta kertaa suhteenne aikana, et halua nauraa. Haluat itkeä.

3. Ennen: Kumppanisi on oikea kompromissikone. Hän kysyy aina mielipidettäsi ja haluaa, että sinä saat päättää. Kukapa voisi olla rakastamatta ihmistä, joka on noin rento tyyppi eikä stressaa turhista!

Nyt: Kysyt häneltä "mitä syötäisiin tänään" ja saat vastaukseksi "en tiedä, mitä sinä haluaisit?" Huokaiset, vaikka haluat palavasti vastata "haluaisin, että sanot kerrankin suoraan, mitä haluaisit!"

4. Ennen: Hän ei koskaan suutu eikä riitele turhista. Elonne on harmonista.

Nyt: Kun anoppisi nalkuttaa verhojenne väristä kuudetta kertaa vuoden sisällä, alat toivoa, että kumppanisi voisi joskus suuttua edes ihan pikkuisen.

5. Ennen: Hän ei suunnittele elämäänsä viikkojen päähän. Nautit suhteenne spontaaneista pikku yllätyksistä. Kumppanisi kanssa ei koskaan ole tylsää etkä koskaan tiedä, mitä hän keksii huomenna!

Nyt: Kumppanisi alkaa tehdä suunnitelmia perheenne kesälomaa varten kirjaimellisesti kaksi päivää ennen kuin kyseinen loma alkaa. Hänen rentoutensa ei ole vuosien varrella kadonnut mihinkään, mutta sinun verenpaineesi on noussut pilviin: koska kumppanisi ei suunnittele mitään, jotta "elämästä ei katoaisi yllätyksellisyys", arvaa, kenen harteille suunnitelmat kaatuvat?

6. Ennen: Kun olet kiukkuinen, hän tekee kaikkensa saadakseen sinut nauramaan. Se on hellyttävää.

Nyt: Kun olet kiukkuinen, hän tekee kaikkensa saadakseen sinut nauramaan. Se on äärimmäisen raivostuttavaa. Haluaisit huutaa "mikset voi kuunnella huoliani?"

7. Ennen: Hän tuntuu tietävän pikkuisen kaikista maailman asioista. Ihailet sitä, miten älykäs hän on – miten kenenkään päähän voi mahtua noin paljon tietoa?

Nyt: Hän tuntuu tietävän pikkuisen kaikista maailman asioista, eikä pelkää korjata sinua joka käänteessä. Kumppanisi on monia asioita, mutta väärässä hän ei halua olla – koskaan. Kun kuulet hänen sanovan "itse asiassa…", haluaisit riipiä korvat päästäsi.

8. Ennen: Hän treenaa ja harrastaa tosissaan. Hänen itsekurinsa on huippuluokkaa. Olet vaikuttunut hänen päättäväisyydestään ja omistautumisestaan!

Nyt: Kello on 20.20 perjantai-iltana, ja kumppanisi on edelleen kuntosalilla. Et enää ole niin vaikuttunut siitä, miten "mikään ei tule hänen ja treenin väliin".

9. Ennen: Hän muistaa lapsuuskotinsa osoitteen, siskosi teini-iän lemmikin nimen sekä kaikkien ystävänsä kumppanien nimet – ja näiden sisarusten nimet! Ihailet sitä, miten kumppanisi rakastaa yksityiskohtia.

Nyt: Kumppanisi kertoo tarinaa työpäivästään. Se kestää tunnin, koska joudut samalla kuulemaan, miten mukana oli "Marko, joka on töissä Leenan kanssa, muistat varmaan Leenan, jolla oli se koira…" Antaisit mitä vain, jos yksityiskohdat vain loppuisivat ja pääsisitte tarinan loppuun asti.

10. Ennen: Hän haluaa kuulla mielipiteesi ja arvostaa apuasi. Hän soittaa sinulle kysyäkseen apua. Koet olevasi tärkeä ja arvostettu!

Nyt: Olet huomannut, ettet ole "tärkeä" – olet kirjaimellisesti suhteen ainoa aikuinen, jolla on organisointikykyä. Kun hän soittaa sinulle kuudetta kertaa saman päivän aikana kysyäkseen "rakas, missä lasten sukat ovat", haluaisit vain lyödä luurin kiinni.

11. Ennen: Hän puhuu paljon. Se on kiehtovaa, rakastat kuunnella häntä!

Nyt: Hän puhuu paljon – siis loputtomasti. Hän ei koskaan ole hiljaa. Olet harkinnut korvatulppien ostamista.

12. Ennen: Hän ottaa teistä jatkuvasti kuvia. Se on suloista! Hän haluaa selvästi muistaa jokaisen hetken kanssasi!

Nyt: Olette seisseet samassa paikassa jo viisi minuuttia, koska hänen pitää ottaa aina uusi selfie – edellisessä oli jotakin vikaa, vaikka sinusta se näytti ihan hyvältä. Puret kieleesi, ettet sanoisi jotain rumaa. Mietit, miksi hän haluaa muistaa jokaisen hetken kanssasi...

Osittainen lähde: Reddit.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja