Äiti paljastaa hulvattoman kikkansa: Tuore isäkin pysyy hereillä synnytyshuoneessa, kun pakkaat tämän sairaalalaukkuun!

Äitiyden pilvilinnat ja todellisuus 8:11
Vauva-arki voi olla yllättävän rankka kokemus.

Amerikkalaisäidin kikalla tuore isäkin pysyy hereillä synnytyshuoneessa.

Synnytys on jo itsessään rankka kokemus, mutta ilman kumppanin tukea se on taatusti astetta rankempi. Eräs äiti päätti pitää huolen siitä, että hänen miehensä pysyi hereillä synnytyshuoneessa, kertoo Yahoo.

Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva Samantha Mravik-Miller jakoi joulukuussa 2019 Facebookissa kuvan oman salaisesta kikastaan synnytyksen jälkeen. Kuva on otettu synnytyksen jälkeen, mutta kuvassa ei suinkaan näy vastasyntynyttä pienokaista eikä tämän isääkään. Ei, kuvassa on lasten suosima Nerf-pyssy, jolla voi ampua vaahtoammuksia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tason 10 000 äitikikka"

Samantha vinkkaa nimittäin käyttämään lelupyssyä, jos isästä virta loppuu.

– Tason 10 000 äitikikka. Oletko huolissasi sairaalassa vietetyistä öistä vastasyntyneesi kanssa ja isän nukkuessa? No... älä unohda pakata tällaista sairaalalaukkuusi, nainen vinkkaa.

Kikkaa on jaettu jo tuhansia kertoja.

– Pakkasin sen mukaan, koska kun 5-vuotiaani syntyi, aviomieheni nukkui sairaalassa läpi hänen itkunsa, kolmen lapsen äiti paljastaa Romper-sivuston haastattelussa.

Tuolloin äiti joutui herättelemään miestä muilla keinoin saadakseen tältä apua uuden vauvan kanssa. Kuopuksensa kanssa Samantha päätti ottaa kovat ammukset käyttöön ja ampua lelupyssyllä miehensä hereille.

Muut äidit ovat kommentoineet julkaisuun kärsineensä samoista ongelmista: aviomiesten mielettömät unenlahjjat tuntuvatkin olevan yleinen ongelma! Moni kehuukin kikkaa mainioksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: YahooRomper

Lue myös:

    Uusimmat