Mainos

Mies kosi tyttöystäväänsä 10 kilometrin korkeudessa – pariskunta meni samalla lennolla naimisiinkin

Kymppikerhoon pääseminen aiheuttaa monelle meistä kaksimielisiä ajatuksia. Eräs pariskunta antoi kuitenkin sanonnalle aivan uudenlaisen merkityksen menemällä naimisiin lentomatkan aikana.  

Lentomatka Wienistä Ateenaan sujui tavanomaisesti, kunnes erän matkalla ollut mies pomppasi pystyyn ja ryhtyi laulamaan Bruno Marsin romanttista kappaletta ”Marry You”.

Yllätyksen järjestänyt Jurger Bogner polvistui koneessa tyttöystävänsä Nathalyn eteen. Yllätys oli kuitenkin lopulta suurempi, kuin kukaan uskalsi edes odottaa. 

Hääkakkua ja viulumusiikkia lentokoneen käytävällä 

Bogner oli järjestänyt ennen matkaa heidän istumapaikkansa varauloskäynnin kohdalle, jossa miehellä olisi tilaa polvistua. Miehen teko herätti välittömästi muiden lentomatkustajien mielenkiinnon, ja he ryhtyivät kuvaamaan romanttista tekoa. Jännittyneen sulhasen onneksi tyttöystävä vastasi myöntyvästi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yllätys ei kuitenkaan ollut vielä tässä. Myöntyvän vastauksen saatuaan mies otti esiin hääpuvun ja sormuksen, ja häätilaisuus oli valmis alkamaan. Sulhanen talutti tuoretta morsiantaan pitkin lentokoneen käytävää viulumusiikin soidessa taustalla. Lentokoneen miehistö oli järjestänyt avioparille myös hääkakun, jota nautittiin seremonian jälkeen. 

Heidän Kreikan lomansa muuttui siis hetkessä kuherruskuukaudeksi. Arvailujen varaan jää, mitä yllätyksiä sulhanen oli keksinyt heidän lomalleen.

Video: Naimisiin voi mennä monella eri tapaa, vaikkapa kauppakeskuksessa. 

Lähde: Metro  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.