Mainos

Mies kirjoitti koskettavan päivityksen syöpään kuolleen vaimonsa muistolle – Facebook jäädytti tilin

Vaimonsa ja lastensa äidin menettänyt mies haluaa muistuttaa kaikkia naisia Papa-kokeen tärkeydestä. Hänen perheensä kohdalle testeissä käymättömyys maksoi äärimmäisen kalliin hinnan. Varoitus, artikkelin kuva ei sovi herkimmille.

Viime vuonna, kolme päivää ennen joulua Elliot Lowesin vaimo Donna sai murskavan diagnoosin; hänen todettiin sairastavan kohdunkaulan syöpää. Muutaman viikon kuluttua diagnoosista lääkärit joutuivat toteamaan, että mitään ei ollut tehtävissä. Syöpä oli ehtinyt levitä lantion imusolmukkeisiin, ja rankoista syöpähoidoista huolimatta Lowes joutui viime elokuussa sanomaan vaimolleen raskaat jäähyväiset.

– Lauantaiaamuna 5. elokuuta 2017 minun kaunis vaimoni nukkui pois käsivarsilleni 32 vuoden iässä ympärillään meidän neljä nuorta lastamme, hänen äitinsä, veljensä ja sisarensa, Lowes kertoo.

– Olen todella ylpeä siitä, kuinka kovasti vaimoni taisteli tätä musertavaa sairautta vastaan riippumatta siitä tiedosta, että se tulisi maksamaan hänen henkensä.

Testeissä käymättömyys maksoi kovan hinnan

Jotta yksikin vastaava tapaus voitaisiin välttää, Lowes kirjoitti Facebookiin muistutuksen Papa-kokeiden tärkeydestä ja siitä, kuinka tappava tauti kohdunkaulan syöpä voi oikein olla. Päivityksen yhteydessä mies julkaisi rankan kuvaparin vaimostaan.

– Minun ihmeellinen vaimoni jätti edellisen Papa-kokeen väliin syystä, jota en edes muista. Ja uskokaa minua, olen yrittänyt muistaa. Ei mene päivääkään, etten toivoisi, että voisin vaihtaa hänen kanssaan paikkoja, tai että olisin pakottanut hänet tapaamiseen tai varannut hänelle uuden ajan.

Vaikka Lowes kertoo tiedostavansa, että Papa-koe ei ehkä ole naisille se kaikkein miellyttävin hetki, se voi kuitenkin pelastaa sinun tai jonkun rakkaimpasi hengen. Jos hänen vaimonsa oli mennyt testeihin, hänen ei välttämättä tarvitsisi nyt herätä aamuisin sängystä yksin ja yrittää selvitä neljän surevan lapsen kanssa ilman heidän rakasta äitiään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minun vaimoni jätti viimeisimmän testin välistä ja maksoi siitä äärimmäisen kovan hinnan, hänen elämänsä, Lowes muistuttaa.

"Kukaan ei voinut ottaa yhteyttä minuun"

Miehen tärkeä teksti keräsi muutamassa päivässä runsaasti huomiota, ja lukuisat ihmiset ovat kiitelleet Lowesia tärkeän asian esiin nostamisesta. Vaikka palaute on ollut pääasiassa positiivista, Lowes yllättyi toden teolla Facebookin lähestyttyä häntä erikoisen asian kera.

Miehen julkaisemaa päivitystä pidettiin hänen sanojensa mukaan epäilyttävänä toimintana, ja hänen Facebook-tilinsä jäädytettiin. Miestä pyydettiin lähettämään itsestään kuva henkilöllisyyden vahvistamiseksi.

– Kun tiliäni tarkistettiin, kukaan ei voinut ottaa yhteyttä minuun tai nähdä viestejäni.

– Oletan tämän (Facebookin toiminnan) johtuneen niistä lukuisista minulle lähetetyistä viesteistä, joissa haluttiin tukea pyrkimystäni lisätä tietoisuutta kohdunkaulan syövän ympäriltä, Lowes kertoo.

Pian Lowesin tili kuitenkin palautettiin ja mies on saanut jatkaa tärkeän asian puolesta puhumista.

Lähde: Independent

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.