Mies, kaipaatko parempia orgasmeja? Tästä terveellisestä kaloripommista saattaa olla apua!

Tuoreen tutkimuksen mukaan pähkinät parantavat miesten seksielämää.

Mikäli tuoretta tutkimusta on uskominen, nyt miesten kannattaa ottaa yksi jos toinenkin pähkinä purtavakseen. Tutkimustulokset osoittavat pähkinöillä olevan monien terveyshyötyjen lisäksi positiivinen vaikutus kammarin puolella.

Kourallinen pähkinöitä päivässä voi näkyä orgasmeissa

Kesäkuussa julkaistun tutkimuksen mukaan pähkinöillä saattaa olla vaikutusta länsimaista ruokavaliota noudattavien miesten seksielämään.

Miehet, jotka syövät päivittäin 60 grammaa pähkinöitä, saivat tutkimusten perusteella laadultaan parempia orgasmeja, minkä ansioista heillä todettiin olevan myös parempi seksielämä.

Tutkimustulosten mukaan manteleiden sekä hassel- ja saksanpähkinöiden lisääminen myös epäterveelliseen länsimaiseen ruokavalioon voi lisätä seksihaluja ja parantaa orgasmien laatua.

Vaatii lisätutkimuksia

Tutkijat korostavat, että havainto vaatii vielä lisätutkimuksia, sillä tutkimus toteutettiin 83 koehenkilölle, jotka noudattivat länsimaista ruokavaliota 14 viikon ajan.

Koehenkilöt jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen lisäsi päivittäiseen ruokavalioonsa 60 grammaa pähkinöitä. Muuten molempien ryhmien ruokavalio koostui samoista raaka-aineista: eli vähän hedelmiä ja kasviksia, paljon eläinrasvoja.

Pähkinöillä vaikutus myös siittiöiden laatuun

Tutkimus on osa FERTINUTS-hanketta, jonka tarkoituksena on tutkia ja arvioida, onko säännöllisellä pähkinöiden syömisellä vaikutusta siemennesteen laatuun.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja