Mies joutui syyttömänä vankilaan – pääsi vapauteen juuri ennen poikansa valmistujaisia

Kyyneleiltä ei vältytty, kun yli kaksikymmentä vuotta syyttömänä vankilassa istunut isä pääsi osallistumaan poikansa valmistujaisjuhliin. 

Isä Eddie Bolden hautasi kasvonsa käsiinsä ja yritti pidätellä kyyneleitä, vaikka hänen poikansa ei vielä edes ollut noussut lavalle hakemaan todistustaan. Hetki oli erityinen, sillä isä oli menettänyt poikansa elämästä 22 vuotta. Hän ei ollut nähnyt pojan syntymäpäiväjuhlia, ensimmäistä koulupäivää tai peruskoulusta valmistumista. Viimeisten 22 vuoden aikana 46-vuotias isä on istunut Illinoisin vankilassa syytettynä kahden miehen taposta.

Lopulta mies kuitenkin todistettiin syyttömäksi ja hänet saatiin vapautettua täydellisellä hetkellä – juuri ennen hänen poikansa valmistujaisjuhlia. 

"Te olitte syy siihen, etten luovuttanut"

Seremonian jälkeen isän ja pojan kohtaaminen oli erittäin tunteellinen hetki. He pääsevät vihdoin viettämään tavallista perhe-elämää, jota heillä ei ole koskaan ollut. Isä joutui nimittäin vankilaan aivan pian pojan syntymän jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Päästyään vihdoin perheensä luokse isä aikoo nyt keskittyä ainoastaan tulevaisuuteen, eikä aio muistella vuosiaan kaltereiden takana. Bolden haluaa kiittää perhettään kaikesta niistä taisteluista, joita he kävivät miehen puolesta.

– Te olitte syy siihen, etten luovuttanut. Minulla oli päiviä, jolloin en halunnut elää, mutta tiesin, että luovuttaminen tulisi satuttamaan teitä kaikkia. Kiitos, että annoitte minulle syyn elää, Bolden kertoo. 

Samaan aikaan, kun perhe antoi isälle syyn elää, isä antoi pojalle syyn valmistua. Nyt perhe aikoo keskittyä luomaan uusia muistoja isästään ja elää haluamaansa perhe-elämää.

Lue myös:

    Uusimmat