Mies jätti autonsa pihaan ja meni taloon – pelkääjän paikalla istunut umpihumalainen kyytiläinen tarttui toimeen ja ei aikaakaan, kun ajokki iskeytyi puuhun naapurin tontilla

Jäikö putki päälle? Kesä voi näkyä maksan kunnossa 7:12
Videolla asiaa alkoholin haitoista: Tissuttelukin voi johtaa maksasairauteen.

Auton pelkääjän paikalle jääneen humalaisen miehen epäillään aiheuttaneen omituisen onnettomuuden Petäjävedellä, kertoo poliisi.

Poliisi sai torstaina ennen puolta neljää iltapäivällä ilmoituksen, jonka mukaan auto oli valunut erään talon pihasta tapahtuneesta ilmoittaneen ihmisen pihaan ja törmännyt puuhun.

Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että auton alkuperäinen kuljettaja oli jättänyt ajokkinsa sammutettuna, käsijarru päällä pihaan ja mennyt taloon sisälle. Auton etupenkille jäi odottamaan hänen kyydissään ollut mies. Kun kuljettaja tuli takaisin, hän löysi autonsa naapurin pihasta, puuhun törmänneenä.

Ilmoittaja kertoi poliisille, että törmäyksen jälkeen kuljettajan paikalta tuli ulos mies, joka oli niin päihtynyt, että joutui nojaamaan autoon pysyäkseen pystyssä. Hän oli niin heikossa kunnossa, ettei kyennyt edes puhaltamaan seulonta-alkometriin.

Verikokeisiin toimitettua miestä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat