Miehet paljastavat pahimmat mokat, joita naiset tekevät sängyssä – arkkivirhe voi saada miehen kiemurtelemaan kivusta: "Olen kokenut sen tuskan"

0:45
Seksuaaliterapeutti uskoo, että on olemassa useita erilaisia seksipersoonallisuuksia. Löydätkö itsesi?

Jokainen tykkää hiukan eri asioista vällyjen välissä, mutta tietyt naisille tyypilliset toimintatavat saavat miehet pudistelemaan päitään ja pahimmillaan vaurioittavat herkkää penistä.

Seksin on tarkoitus tuoda nautintoa kaikille osapuolilleen, mutta pahimmillaan vääränlaiset otteet voivat jopa satuttaa – joko fyysisesti tai henkisesti.

Tämän todistaa Reddit-keskustelu, johon on ottanut osaa jo lähes 16 000 ihmistä.

Nainen, varo ollessasi päällä!

Suurin arkkivirhe näyttää liittyvän siihen, että nainen on miehen päällä. Liiallinen pomppiminen miehen peniksellä voi aiheuttaa kipua, jos siitin ei luiskahdakaan takaisin vaginaan, kuten oli tarkoitus. Penis on herkkä elin, jota ei pidä kohdella kuin trampoliinia.

– He nousevat liian korkealle ollessaan päällä vain lyödäksesi penistäsi, kun se on päässyt ulos (vaginasta). Olen kokenut sen tuskan, PCJnr kirjoittaa saaden vastaukselleen 12 300 tykkäystä.

Päällä ollessaan naisen ei tulisi myöskään nojata liikaa taaksepäin. Penis ei ole erektiossa kaikista joustavin, minkä vuoksi sen taipuminen voi tuntua kuin koko elin katkeaisi.

– Ottakaa rauhallisesti pomppiessanne lehmityttö väärinpäin -asennossa. Penistä ei ole tarkoitus taittaa kahtia, 3rdhenchman varoittaa.

Lehmityttö väärinpäin -asentoa nimitetään keskustelussa jopa ”kuolonloukuksi”. Asennossa nainen istuu miehen päällä selkä mieheen päin.

Varovaisuutta myös käsihommissa

Kovakouraisuuteen voi sortua muutenkin kuin yhdynnässä. Penistä ei tule käsitellä kuin “lehmän utareita”, eräs kommentoija luonnehtii.

– Lähes jokainen saamani käteenveto on tuntunut siltä kuin penistäni yritettäisiin riuhtoa irti juurestaan, nimimerkki ddudzi kirjoittaa.

Myös kivesten käsittelyssä tulee olla varovainen.

– Pallini eivät ole stressileluja, ole kiltti, äläkä purista niitä niin lujaa, jondread kirjoittaa.

Vinkki: Käsikäsittelystä voi tehdä miehelle astetta mieluisemman ottamalla mukaan liukuvoidetta.

Aktiivinen nainen kiihottaa

Liiallisen innokkuuden lisäksi miehet eivät pidä siitä, että nainen on ”lahna”. Seksiä on mukava harrastaa aktiivisen osapuolen kanssa. Miehet ovat myös sitä mieltä, että naiset saisivat useammin tehdä aloitteen seksiin.

Yksi somemiehissä suuresti resonoiva väite on, että naiset olettavat miesten olevan heti valmiita yhdyntään. Kuitenkin myös miehet tarvitsevat toisinaan esileikkiä.

– [Suurin virhe on] Oletus, että vain koska he ovat läsnä, meidän pitäisi olla kivikovia. Mekin tarvitsemme joskus hieman lämmittelyä, nimimerkki Driffer74 kirjoittaa saaden vastaukselleen 21 500 tykkäystä.

Mies voi lisäksi kokea naisen asettavan hänelle paineita erektion saamisesta ja ylläpitämisestä.

– Monella naisella tuntuu olevan vaikutelma, että jätkän tehtävänä on valmistella sekä hänet että itsensä valmiiksi aloittamaan, speghettiAstar kommentoi.

Teeskentely ei hyödytä kumpaakaan

Tyypillinen virhe on myös se, ettei nainen kerro, millaisesta seksistä pitää ja mitä haluaa. Kun molemmat tietävät toistensa mieltymykset, tulee seksistä monin kerroin miellyttävämpää, eikä kummankaan tarvitse teeskennellä nauttivansa. Mies kyllä todennäköisesti  tunnistaa, kun naisen vaikerointi ei ole aitoa vaan lähinnä pornosta kopioitua. 

Orgasmien teeskentelystäkään miehet eivät sänkyhommissa somekeskustelujen perusteella pidä. Useimmat miehet nauttivat suuresti nähdessään naisen kiihotuksen.

Jos nainen ei avaudu mieltymyksistään ja kerro rehellisesti nautinnostaan, mies ei pysty tyydyttämään häntä eikä saa itsekään nautintoa onnistumisestaan.

Lähteet: Reddit, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja