Mitä naiset vihaavat sängyssä? Kokosimme yhteen pahimmat seksimokat – älä enää sorru!

Kyselytutkimukset ovat paljastaneet vuosien saatossa seksimokat, jotka latistavat naisten halut kaikista todennäköisimmin. Yksi yleisimmin esiin nousevista virheistä on jättää esileikki väliin.

Seksi voi olla nautinnollinen ja tyydytystä tuova kokemus, mutta myös kiusallinen akti, jonka aikana lähinnä pyörittelee silmiään.

Mutta mitkä ovat pahimmat tunnelman latistajat naisten mielestä? Kyselytutkimukset antavat osviittaa siitä, millä eri tavoin seksikokemuksen voi pilata.

Haiseva mies ei herätä haluja

Alkuvuonna julkaistun Daily Star -sivuston 3000 naista tavoittaneen kyselyn mukaan naisten mielestä tehokkain tunnelman tappaja on pahalta haiseva mies. Myös pahanhajuinen hengitys saa naiset kavahtamaan.

Hygienian lisäksi kannattaa pitää huolta siitä, että molemmat seksikumppanit ovat valmiita seksiin – neljännes naisvastaajista nimittäin nimesi esileikin puutteen latistavan kuuman tunnelman.

Jos miehen huomio kiinnittyy naista ennemmin puhelimeen, on peiliin katsomisen paikka. Kymmenes kyselyyn vastanneista toivoi treffikumppanin kiinnittävän huomiota puhelinkäyttäytymiseensä.

Kiirehtiminen omaan orgasmiin ei kiihota

Toinen vuonna 2019 julkaistu IllicitEncounters.com-deittisivuston kysely rankkasi pahimmaksi miesten seksimokaksi esileikin väliin jättämisen ja seksiin kiirehtimisen.

Oman edun ajaminen seksin aikana latistaa tunnelman: kyselyssä naiset nimesivät toiseksi suurimmaksi seksivirheeksi sen, että mies saa naista ennen orgasmin. Myös kommunikaation ja seksin jälkeisen läheisyyden puute, nukahtaminen orgasmin jälkeen sekä naisen kehonkielen sivuuttaminen nousivat kymmenen pahimman seksimokan joukkoon.

Naiset eivät pitäneet myöskään siitä, että heidän vartalonsa muotoja kommentoidaan.

Liiallinen itsetietoisuus voi viedä seksistä maun

Seksileluyritys Lovehoneyn tuoreessa kyselyssä paljastui, että naiset inhosivat erityisesti liiallista itsetietoisuutta seksin aikana. Lähes kolmannes naisista nimesi tämän inhottavimmaksi asiaksi seksin aikana. Liiallista itsetietoisuutta inhokkilistassa seurasivat seksin liian nopea päättyminen, orgasmitta jääminen, häiriöt seksin aikana sekä esileikin puuttuminen.

OnePollin ja Pure Romancen vuonna 2018 julkaisemassa kyselyssä naiset nimesivät jälleen esileikin puutteen pahimmaksi seksimokaksi. Lisäksi liian nopea eteneminen, orgasmitta jääminen, likaiset lakanat ja suuseksin vaatiminen ilman sen antamista keräsivät runsaasti ääniä. Kyselyssä naisia myös ahdisti se, miltä oma vartalo näyttää.

Varaa seksiin aikaa ja keskity antamaan naiselle nautintoa

Yhteenvetona voisi listata seuraavien asioiden olevan pahimpia naisten halujen latistajia:

  • esileikin puute
  • seksin liian nopea päättyminen
  • kumppanin liiallinen itsekeskeisyys
  • orgasmitta jääminen
  • liiallinen itsetietoisuus

Jos siis mielii antaa naiselle hyvää seksiä, kannattaa sessioon varata aikaan ja keskittyä oman nautintonsa lisäksi naisen saamaan mielihyvään. Ennen seksiä kannattaa tarkastaa, että hygienia on kunnossa ja vaikka kehaista naisen ulkomuotoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja