Haittaako, jos nainen on seksin aikana ”lahna”? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Jos kumppani ei enää haluta, mikä avuksi?

"Haittaisiko sinua, jos nainen vaikuttaa 'lahnalta', vaikka hän nauttii seksistä? Eli nauttisi, mutta makaisi paikallaan eikä reagoisi mitenkään 'ilotulitusmaisen innokkaasti'?" kysyy nimimerkki Milla.

Näin miehet vastasivat

"Ei haittaa, mikäli naisen nautinto ilmenee muuten kuin jälkikäteen kyselemällä. Itse asiassa harva nainen reagoi samaan tapaan kuin aikuisviihteen kuvastossa, jossa ylinäytteleminen on keskeinen osa roolia."
– Herra 47, naimisissa

"Hyvä nimimerkki Milla, kyllä se sinänsä haittaisi, että mainitsemassasi tilanteessa saattaisi tuntua siltä, että nyt siinä sitten vaan ollaan miehen tahdon vuoksi siinä seksiasetelmassa eikä molemminpuolisen nautinnon vuoksi. Toki tämäkin on tapauskohtaista, voihan olla niinkin, että nainen nauttii seksistä kuvailemallasi tavalla.

Jos näin on, tuosta olisi ehkä ystävällistä mainita etukäteen, että tuo on naisen tapa ilmaista nautintoa eikä siitä kannata vetää johtopäätöksiä, koska muuten tilanteen toisella osapuolella voi mennä hieman pasmat sekaisin ja tulla sellainen olo, että eipä jatketakaan tätä yhtään pidemmälle."
– 37, sinkku

"Kysymyksesi oli ehkä vähän kärjistetty, mutta katson tarpeelliseksi huomauttaa, että noiden kahden ääripäänkin välissä on vaihtoehtoja. Jos ei millään tavalla ilmaise nauttivansa (vaikka nauttisikin), niin onhan se vähän erikoista. Ajatuksia on vaikea lukea, joten kyllä siinä jotain merkkiä kaivataan, että tietää, kannattaako jatkaa vai lopettaa."
– 27, avoliitossa

"Kyllähän se nyt haittaa, jos ei mitenkään reagoi."
– 37, parisuhteessa ​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja