Millaiset asiat tekevät naisesta vaimomateriaalia? Miesten vastaukset voivat yllättää

Joukko miehiä on nyt vastannut kysymykseen, joka on mietityttänyt naisia jo vuosikymmenten ajan. Millaiset asiat tekevät naisista hyviä kumppaneita ja mahdollisia vaimoja?

Sosiaalisen verkkosivuston Redditin käyttäjät paljastavat, millaisiin asioihin miehet kiinnittävät huomiota, kun he pohtivat parisuhteensa tulevaisuutta. Kosinta voi olla edessä, jos puoliso omaa seuraavat ominaisuudet. 

Keskustelutaidot

”Haluan jonkun, jonka kanssa voin keskustella (ja kuka keskustelee kanssani) ilman, että se muuttuu heti riidaksi.”

”Olen mieluummin jonkun kanssa, joka haastaa minua ja jonka kanssa voin tehdä asioita. En sellaisen, joka yrittää olla liian mukava ja ihana koko ajan.”  

”Joku, jolle voin soittaa kun haluan ja joka ei sekoa, jos soitan hänelle.”

Luottamus ja itsenäisyys

”Hän rakastaa, mitä tekee, hän välittää itsestään yhtä paljon kuin minusta ja hän hymyilee paljon.”

”Itsenäisyys on toinen suuri asia. En halua nähdä häntä joka päivä.”

”Itsetietoisuus. Jos olet väärässä, hyväksy se ja pyydä anteeksi. Kannustan aina itseäni tekemään samaa.”

”Luota. Haluan poiketa naispuolisten ystävien kanssa lounaalla tai drinkillä ilman, että hän sekoaa. Mikään ei ole parempaa kuin ehdoton ja vastavuoroinen luottamus.”

Ulkonäkö on sivuseikka

”Kuumin nainen maailmassa, mutta vihaa lukemista ja kirjoittamista? Hei hei. Vetovoimainen ja varakas henkilö, joka loukkaa toisten ihmisarvoa? Hei hei.”

”Paras ystävä. Voimme nauraa yhdessä jollekin tyhmälle, jakaa suuren aterian, nukahtaa tyhmää televisio-ohjelmaa katsoessa, joutua hankalaan tilanteeseen ja nauraa jälkikäteen seikkailuillemme. Se on minun tyttöni.”

Myös harrastus voi yhdistää pariskuntia. Tämä pariskunta päätti järjestää häät, joiden teemana oli pariskunnan yhteinen harrastus - alamäkipyöräily. 


Lähde: Metro 

Lue myös:

    Uusimmat