Metti Forssell saa jatkuvasti kommentteja painostaan: ”Ihmisiä jaksaa kiinnostaa syömiseni”

Muotibloggaaja Metti Forssell joutuu jatkuvasti kuuntelemaan piikikkäitä kommentteja hoikasta vartalostaan.

Jalkapalloilija Mikael Forssellin puoliso Metti Forssell julkaisi blogissaan tunteikkaan kirjoituksen, joka käsittelee hänen painoaan. Forssell paljastaa saavansa jatkuvasti kommentteja hoikasta vartalostaan ja ihmiset lähestyvät häntä jopa henkilökohtaisin viestein.

– Jos saisin euron aina siitä kun joku heittää minulle “syötkö ikinä mitään” -kommentin, olisin varmasti miljonääri nyt. Ihmisiä jaksaa aina kiinnostaa vartaloni, syömiseni ja varsinkin painooni liittyvät asiat, Forssell kirjoittaa.

Forssell kertoo olleensa hoikka lapsesta saakka, eikä lisäkiloja kertynyt, vaikka terveydenhoitajat kehottivat laittamaan kunnolla voita leivän päälle. Tilanne ei muuttunut aikuiseksi kasvamisen myötä.

– Olen edelleen hoikka vaikka syön mitä haluan, niin paljon kuin haluan. Toki tykkään syödä terveellisesti, mutta se ei liity millään tavalla painooni tai hoikkana pysymisen tavoitteluun, Forssell toteaa.

– Ravitseva ja terveellinen ruokavalio ovat osasyy energiseen oloon, jota rakastan ja kahden pienen lapsen äitinä tarvitsen! 


Forssell myöntää rakastavansa myös herkuttelua, mutta kokee, että balanssi terveellisyyden ja herkuttelun välillä on tärkeää. Hän myös korostaa olevansa sinut painonsa kanssa, eikä negatiiviset kommentit horjuta hänen itsevarmuuttaan.

– On spekulaatioita syömishäiriöistä, vaikka koskaan minulla ei ole syömisen kanssa ollut mitään ongelmia. Se on ikävää, mutta ajan myötä olen oppinut päästämään asiasta irti, Forssell toteaa.

– Kunnioitan vartaloani ja kannan sitä itsevarmana niin kuin jokaisen naisen pitäisi. Joku meistä on hoikempi, joku pyöreämpi, joku siltä väliltä. Vartaloita mahtuu tähän maailmaan ihan yhtä monta erilaista kuin meitä ihmisiä. Toisen vartaloiden arvosteleminen on tökeröä, sillä koskaan kukaan ei voi tietää mitä asioita taustalla saattaa olla. Loppujen lopuksi kaikista tärkeintä on ainoastaan se, että itse viihtyy omassa kropassaan, oli se sitten minkälainen tahansa. 

Voi lukea Forssellin kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä

Lue myös:

    Uusimmat