Metsänmakuinen suikalepata

zafin17
Copyright MTV Oy 2000
Julkaistu 05.04.2001 12:23(Päivitetty 28.02.2005 12:06)
  • 200 g herkkusieniä, (suppilovahveroita), kantarelleja, tatteja tai muita metsäsieniä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 pullo olutta
  • 2 tl soijakastiketta
  • 8 murskattua katajanmarjaa
  • n. 400 g naudan suikalepaistia
  • 1 dl ruoanvalmistuskermaa
  • mustapippuria
  • 1 dl puolukoita

Puhdista ja pilko sienet. Kuullota silputtua sipulia ja sieniä hetki öljyssä. Lisää lihasuikaleet ja ruskista niitä.

Ripottele jauhot pinnalle ja sekoita. Lisää olut, soija ja katajanmarjat. Keitä ruokaa kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kerma. Mausta pippurilla ja puolukoilla,lämmitä. Tarjoa ruusukaalin ja keitinperunoiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle