Mestis-pomo otti kantaa Jokerit-projektin tilanteeseen – "Hakemus on parempi"

Mestis-pomo Olli Aro kommentoi Jokerit-projektin tilannetta – "Hakemus on parempi" 6:01
Näin Mestis-pomo Olli Aro kommentoi Jokereiden projektin tilannetta.

Mestiksen operatiivisen johtajan Olli Aron mielestä Jokereiden tuore Mestis-hakemus on parempi kuin aikaisempi luonnos.

Jokereiden paluuprojekti on ottanut tällä viikolla useita askeleita eteenpäin. Seuran toimitusjohtajaksi hyppäävä Jarmo Koskinen kertoi aiemmin tällä viikolla, että Jokerit on viimeinkin jättänyt Mestis-hakemuksensa Jääkiekkoliitolle.

Keskiviikkona tuli myös tietoon, että Joel Harkimo myi kaikki osakkeensa ja Jokereiden taustalle nousi muun muassa Ossi Väänäsen, Teuvo Teräväisen ja Esa Lindellin tähdittämä uusi omistajaryhmä.

Jokerit oli jättämässä Mestis-hakemustaan Jääkiekkoliitolle ja tammikuussa, mutta tuolloin seura veti hakemuksensa viime hetkellä pois, koska koki sen olleen riittämätön sarjapaikkaan. Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro sanoo nykyisen hakemuksen olevan edeltäjäänsä parempi.

– Voisi kuvitella, että se on parempi. On se parempi. Sitä on täydennetty ja nyt 28. päivä nähdään, mitä liittohallitus on siitä mieltä. Onko siellä pystytty vastuullisesti ja avoimesti vastaamaan niihin kysymyksiin ja selvityspyyntöihin, mitä on tehty? Kevät näyttää siitä eteenpäin, mihin se johtaa, Aro kommentoi C Moren Mestis-studiossa.

Jääkiekkoliitto, Mestis ja Jokerit ovat käyneet uuden hakemuksen tiimoilta tiivistä vuoropuhelua.

– Totta kai olemme käyneet keskustelua. Jääkiekkoliitto on viime kädessä palvelufunktio suomalaiselle jääkiekolle. Autamme ja keskustelemme seurojen kanssa – tässä tapauksessa myös Jokereiden kanssa, Aro kertoo.

Omistajanmuutokseen Aro suhtautuu tyynesti. Kiekkopomo ei halua ottaa kantaa Joel Harkimon sivuun astumiseen.

– Toistan ehkä vähän tylsiä juttuja, mutta en osaa arvioida sitä, kuka on oikea ihminen siihen. Vaan sitä, että se on avointa ja vastuullista. Se on tärkeintä. Sukunimellä ei ole meille merkitystä, vaan sillä, että toiminta on vastuullista ja avointa.

Lue myös:

    Uusimmat