Mainos

Mervi Tapola on kuollut – tällainen oli hänen ja edesmenneen mäkikotka Matti Nykäsen myrskyisä rakkaustarina

5:22
MTV Uutiset Live kävi läpi Mervi Tapolan elämää.

Seiskan mukaan Matti Nykäsen entinen puoliso Mervi Tapola menehtyi toissa yönä pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. 

Edesmenneen mäkihyppääjä Matti Nykäsen entinen puoliso Mervi Tapola on kuollut. Mervi Tapolan tytär Linda Heinonen vahvisti äitinsä poismenon MTV Uutisille. 65-vuotias Tapola menehtyi Seiskan tietojen mukaan toissa yönä pitkään kestäneen sairauden johdosta. 

Tapola muistetaan parhaiten vaiherikkaasta ja myrskyisästä suhteestaan edesmenneen mäkihyppääjä Matti Nykäsen kanssa. 

Nykänen ja Tapola olivat naimisissa kahteen otteeseen: ensin vuosina 2001-2003 ja myöhemmin 2004-2010. Pariskunnan suhde oli myrskyisä ja he olivat avioliittonsa aikana useaan otteeseen otsikoissa heidän välillään olleen parisuhdeväkivallan takia.

Vuonna 2006 Nykänen tuomittiin pahoinpitelystä neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen hänen hakattuaan Tapolaa lampunjalalla. Kaksikon välillä oli myös vuonna 2009 välikohtaus, jonka seurauksena Nykänen oli huitonut Tapolaa veitsellä. Nykänen tuomittiin teosta vuoden ja 4 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Vuonna 2009 joulupäivänä Tapola ja Nykänen ajautuivat myös ottamaan väkivaltaisesti yhteen. Tuolloin Mervi Tapola-Nykäsen ja Matti Nykäsen Ylöjärven-kodissa käytiin verinen yhteenotto, jonka seurauksena Mervi sai erilaisia viilto- ja pistohaavoja eri puolille kehoa.

Tapola ja Nykänen jättivät lopullisen eroanomuksensa vuonna 2010. 

Vuonna 2016 Tapola kertoi antamassaan haastattelussa seuranneensa entisen puolisonsa elämää median kautta. Tapola toivotti tuolloin Nykäsen nykyiselle vaimolle Pia Nykäselle kestävyyttä. 

– Pian on opittava sietämään loukkauksia, jos Matti suutelee tai halailee muita. Matti on vain sellainen. Pitää olla vahva, sillä sellainen ei tunnu kivalta. Annoin anteeksi yli kymmenen vuotta, kun Matti sauhusi siellä täällä. Matti osaa kyllä puhua ja pyytää anteeksi. Hän osaa kääntää asiat, Tapola kertoo Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.

Vuonna 2017 uutisoitiin, että Tapola sairastaa parantumatonta vatsasyöpää.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja