Merkillisimmät hotellihuoneisiin unohdetut asiat

Onko reissulta palattuasi huomannut jättäneesi omaisuuttasi hotelliin?

Esimerkiksi hammasharja tai puhelimen laturi unohtuvat helposti . Toisinaan matkailijoilta kuitenkin jää hotellihuoneeseen mitä omituisimpia esineitä. Hotellihintojen vertailusivusto Trivago listasi joukon erikoisia hotellihuoneista löydettyjä asioita.

1. Raha

Matkailijat unohtavat usein rahaa hotellihuoneisiin. Muutaman kolikon unohtaminen ei vielä liene kovin vakavaa, mutta hotellihuoneista on löydetty myös lompakoita kaikkine sisältöineen. Toisinaan huoneista löytyy myös huomattavia summia käteistä rahaa, jonka alkuperä ei valitettavasti aina ole aivan selvä.

2. Hella

Eräs ranskalainen hotellinpitäjä löysi kerran kokonaisen keittiöhellan yhdestä hotellinsa huoneista. Miten se oli sinne päätynyt, on edelleenkin arvoitus hotellinpitäjälle. Ehkäpä hotellivieraalle tuli nälkä, ja hän päätti tehdä hieman iltapalaa huoneessaan.

3. Eksoottiset kotieläimet

Hotellisiivoojana löytäisit huoneesta varmasti mieluumin söpön chihuahuan kuin vaikkapa käärmeen. Yhdysvalloissa erään hotellisiivoojan painajaiset kävivät kuitenkin toteen, kun oikea käärme kiertyi hänen käsivartensa ympärille hänen pedatessaan sänkyä. Onneksi siivoojan työkaverit toimivat nopeasti, eikä käärme ehtinyt purra häntä. Myöhemmin tosin kävi ilmi, ettei käärme ollut edes myrkyllinen. Kyseisellä hotellisiivoojalla kesti kuitenkin viikkoja, ennen kuin hän uskalsi taas pedata sänkyjä.

4. Jalkaproteesi

Myös jalkaproteesi on hotellihuoneisiin unohdettujen asioiden listalla. Voisi kuvitella, että tämä tavara olisi vaikea unohtaa. Olisi mielenkiintoista tietää, miten hotellivieras pääsi ulos hotellista ilman proteesiaan.

5. Auton avaimet

Matkailijat unohtavat huoneisiinsa myös auton avaimia. Luulisi, että varsinkin kalliin auton omistaja pitäisi hyvän huolen autonsa avaimista. Eräästä hotellista Etelä-Ranskasta löydettiin kuitenkin kerran auton avaimet. Hotellin henkilökunnan huomatessa asian hotellivieras autoineen oli kuitenkin jo ehtinyt lähteä. Miten hän sai autonsa startattua ilman avaimia, on yhä arvoitus.

6. Aikuisten lelut

Ehkä kaikkein nolostuttavin asia jonka hotellisiivooja voi huoneesta löytää, ovat aikuisten lelut. Silti niitä löytyy tasaisin väliajoin. Kaikissa väreissä, muodoissa ja kokoluokissa.

7. Hääpuku

Jopa morsiamilta unohtuu toisinaan jotain tärkeää. Eräällä morsiamella Balilla taisi olla kiire häämatkalleen, sillä hän unohti kauniin hääpukunsa hotelliin.

8. Tekohampaat

Varttuneemman väen suosimista hotelleista löytyy säännöllisin väliajoin tekohampaita. Tämä on erikoista, sillä luulisi että hampaita tarvitaan aamiaisella. Tekohampaita kysellään harvemmin takaisin. Ehkä hotellivieraiden mielestä hampaiden unohtaminen on noloa, eivätkä he viitsi pyytää omaisuuttaan takaisin.

9. Rintaimplantit

Australialaishotellin henkilökunta löysi kerran hotellihuoneesta kaksi rintaimplanttia. Hotellivieras oli tuonut ne ulkomailta, ja hänellä oli tarkoitus mennä queenslandilaiselle klinikalle laitatuttamaan implantit paikoilleen. Onneksi vieras huomasi pian unohtaneensa jotain, ja sai omaisuutensa ajoissa takaisin.

10. Sormukset

Hotellihuoneista löydetään yllättävän usein kihla- ja vihkisormuksia. Kyse voi olla pieleen menneistä kosinnoista, tai sitten sormuksia vain jätetään huoneisiin. Joko vahingossa tai tarkoituksella.

Lähde: Trivago

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat