Meneekö villitys jo överiksi? Kauppoihin jälleen uusi Angry Birds -tuote

Angry Birds -huuma ei näytä laantuvan ja vihaiset linnut seikkailevat yhä useamman tuotteen ja elintarvikkeen kyljessä. Tällä kertaa vuorossa on Pauligin lanseeraama Angry Birds -kahvi.

Paulig tuo markkinoille maailman ensimmäiset Angry Birds -kahvit. Kyseessä on Pauligin mukaan valikoiduista pavuista kehitettyjä sekoituksia. jotka on suunnattu erityisesti aamun kahvihetkiin.

– Maailman innokkain kahvikansa ansaitsee oman aamukahvin. Samalla kehitimme myös uusiin kahveihin sopivat reseptit, joilla voi tehdä kaikista päivän kahvihetkistä entistäkin hauskempia, Pauligin markkinointipäällikkö Risto Kalsta kertoo.

Markkinoille tulee kaksi erilaista Angry Birds -kahvituotetta. Paulig Angry Birds Early Bird -suodatinkahvi on voimakasarominen arabica-kahvisekoitus brasilialaisista, kolumbialaisista ja voimakkaista Afrikan pavuista. Paulig Angry Birds Explosive Espresso -kahvi on puolestaan maustettu valikoiduilla brasilialaisilla ja kolumbialaisilla kahvipavuilla. Espressoa ryhdistää ripaus Intian robustaa.

Fazerilla paukkuivat ennätykset

Monet elintarvikevalmistajat ovat jo hyödyntäneet Angry Birds -brändiä ja kuluttajat ovat saaneet raahata marketista kotiinsa muun muassa Olvin Angry Birds -limua sekä Fazerin Angry Birds -karkkeja. Ainakin jälkimmäisistä on tullut todistetusti menestystarina, sillä Fazer kertoi tiistaina Angry Birds -karkkimyynnin rikkoneen kaikki myyntiodotukset.

Fazerin mukaan ensimmäisten viiden myyntikuukauden aikana on myyty jopa 5 miljoonaa Angry Birds -makeispussia maailmanlaajuisesti. Tämä on Fazerin kaikkien aikojen ennätys. Fazer Angry Birds -makeisia myydään tällä hetkellä jo 15 maassa sekä matkustajaliikenteessä laivoilla ja lentokentillä.

Hyvän menestyksen johdosta Fazer tuo lokakuussa markkinoille myös Angry Birds -tikkareita sekä -purukumia. Elintarvikkeiden lisäksi vihaiset linnut seikkailevat muun muassa kosmetiikkatuotteissa.

Lähteet: Paulig, Fazer

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja