Mainos

Meikkituote, josta naiset eivät luovu

Radio Helmen viikkokyselyssä pureuduttiin meikkituotteeseen, josta nainen ei voi luopua. Voittajatuotteeksi selviytyi ripsiväri.

Yli 40 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, ettei voisi luopua ripsiväristä.

- Olen miettinyt usein tuota että mistä meikkituotteesta en luopuisi ja päätynyt tulokseen, että tarvitsisin oikeastaan vain ripsivärin että näyttäisin hyvältä, nimimerkki nappiC toteaa.

- Ihoni on hyväkuntoinen, ja periaatteessa minun ei tarvitsisi käyttää mitään meikkivoiteita tai puuteria, mutta niitä tulee laitettua tottumuksesta. Silmät sen sijaan näyttävät värittömiltä ja katse vaisulta ilman ripsiväriä. Pärjäisin ongelmitta pelkällä ripsivärillä ja kulmakynällä, nuu nuu kirjoittaa.

- Se on piste i:n päälle meikkauksessa. Joskus udohdin laittaa kiirreessä ripsivärin muun meikkauksen jälkeen. Näky kasvoilla oli hyvin "alaston". Ripsiväri pelkästäänkin ilman muuta meikkiä antaa hitusen ilmettä kasvoille, miisu toteaa.

Nimerkki Iisi näkee silmien ehostamisessa myös syvemmän merkityksen.

- Ripsiväri tekee silmät ja ne ovat sielun peili, eli portti ihmisen kauneuteen.

Meikkivoide nousi kyselyn kakkoseksi. Hieman yli 30 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että ilman meikkivoidetta he eivät pärjäisi.

- Ihoni on ollut koko elämäni ajan epätasainen ja paikoin punoittava, yritin tehdä sille mitä tahansa. Puuteri ei häivytä epätasaisuutta läheskään niin hyvin kuin meikkivoide. En tiedä miten olen voinut selvitä, ennen kuin raaskin alkaa ostaa meikkivoidetta. Pelastaa päivän kuin päivän, nimimerkki She may be kirjoittaa.

- Ihoni tarvitsee suojaa, peittoa ja tasoitusta, julistaa nimimerkki ella.

Kyselyn kolmanneksi suosituimmaksi meikkituotteeksi nousi puuteri saaden hieman yli kahdeksan prosenttia kaikista annetuista äänistä. Neljäntenä ja vain hieman edellistä jäljessä tuli klassinen huulipuna.

- Huulipunalla ja -kiillolla saa helposti raikkaan ilmeen. Käytän jotain huulituotetta joka päivä ja kevyt kiilto riittää siihen että huulet ja koko naamataulu näyttää heti erilaiselta, nimimerkki girly kirjoittaa.

- Huuleni ovat kauneinta kasvoissani, ja siksi niitä korostan joko punalla tai kiillolla, pusuhuuli jatkaa.

Silmänrajauskynästä ei luopuisi 5, 5 prosenttia vastaajista. Kyselyn vähiten ääniä saaneeksi meikkituotteeksi nousi poskipuna, joka sai vain 1,3 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Kyselyssä annettiin ääniä kaikkiaan 477 kappaletta. Vastaa myös uuteen viikkokyselyymme, jota pohdiskellaan Radio Novassa Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa joka sunnuntai.

MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.