Meikkaaja Mariela Sarkima neuvoo: Tuuleta rohkeasti meikkipussiasi

Kauneuden ammattilainen antaa omat vinkkinsä siihen, kuinka omiin meikkausrutiineihin voi hakea vaihtelua ja kaivattua piristystä kesken kirpeän talven. Kuten monissa muissakin asioissa, muutos lähtee meikkirutiinien rikkomisessakin sisältäpäin: nimittäin meikkipussin suursiivouksesta.

Pirteä meikkaaja-kampaaja Mariela Sarkima tietää, miten arkimeikkiäkin voi onnistua piristämään pienillä muutoksilla. Jos omaan lookiin kaipaa muutosta, on syytä aloittaa meikkipussin perinpohjaisella siivousoperaatiolla.

– Kannattaa tuulettaa omaa meikkipussia ja miksei myös sitten hiustuote- ja hiusasustepussia, Sarkima neuvoo.

Sarkima muistuttaa, että kosmetiikkatuotteiden päiväyksistä on hyvä olla perillä ja jos päiväykset ovat menneet umpeen, on tuotteet syytä heittää suosiolla myös pois. Vanhentuneet kosmetiikkatuotteet voivat tehdä hallaa iholle ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa jopa tulehduksia, eikä se ole muutaman euron säästämisen väärti.

Milloin sinä olet viimeksi tuulettanut meikkipussisi?

Juuri silloin kun omasta meikkipussista uupuu se oma luottotuote, on aika kokeilla jotain uutta. Sarkima muistuttaa, että uuden kokeilemiseksi täytyy rohjeta jättää hetkeksi syrjään omat rutiinit.

– Sitä niin helposti jää niiden omien tapojen orjaksi, Sarkima hymyilee.

Tänä keväänä onkin tarjolla valtavasti uusia kosmetiikkatuotteita, joiden joukosta jokaisen on mahdollista löytää uusiakin suosittuja.

– Suomessa on markkinoilla todella paljon meikkisarjoja ja hiuskosmetiikkasarjoja, joten nyt olisi erityisen hyvä aika testata vähän jotain uutta, Sarkima toteaa.

Kuinka säännöllisesti sinä teet suursiivouksen meikkipussillesi? Kommentoi!

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat