Meedio välittää viestejä henkimaailmasta: Elämä jatkuu toisella tasolla

Meedio Harriet Piekkola välittää viestejä henkimaailmasta. – Me voimme olla aina yhteydessä sieluihin, varsinkin silloin, jos on ollut sellaisia asioita, joita olisi vielä halunnut puhua. Se yhteys on olemassa, Piekkola sanoo.

Meedio ja mediaalinen voimavarakouluttaja HarrietPiekkola on välittänyt henkimaailman viestejä niitä kaipaaville jo 13 vuotta.

– Meedio välittää viestejä henkimaailmasta todistaakseen, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen. Se on suuri lohtu ihmisille, joilla on läheinen siirtynyt henkimaailmaan. He saavat lohdutuksen, että heidän rakkaillaan on hyvä olla, että sielu jatkaa matkaansa, että elämä jatkuu toisella tasolla. Me voimme olla aina yhteydessä sinne sieluihin, varsinkin silloin, jos on ollut sellaisia asioita, joita olisi vielä halunnut puhua. Se yhteys on olemassa, Piekkola sanoo.

Piekkola kertoo olleensa aina herkkä henkimaailman asioille. Kun omat lapset olivat pieniä, hänellä ei ollut mahdollisuutta tehdä työtä meediona. Halu kuitenkin oli olemassa. Erikoislaatuinen kyky voimistui ja vei mukanaan vaikean elämäntilanteen myötä.

– Avioeron jälkeen se polku lähti vahvemmin ja voimakkaammin eteenpäin. Sitten tiesin, että nyt on aika, ja asiat vain vahvistuivat, Piekkola kuvaa.

"Energia vain lähtee virtaamaan"

Ensimmäisen kertansa viestien välittäjänä odottavan yleisön edessä Piekkola muistaa hyvin: luottamusta vielä harjoiteltiin.

– Heti, kun menee ja alkaa puhua, jännitys kuitenkin unohtuu. Energia vain lähtee virtaamaan. Ja kun olen tätä niin kauan tehnyt, niin tietysti siinä on nykyisin sellainen energian vahvuus aina olemassa. Joka kerralla on kuitenkin pieni jännitys, hän kuvaa.

Ennen meediotilaisuutta Piekkola hiljentyy ja luo vahvan yhteyden henkimaailmaan kyetäkseen välittämään viestejä niitä tarvitseville. Yhteydenottoja ei tipahtele kuin postista: Piekkola ei voi yllättäen saada viestiä kaupassa tai kadulla ohi kulkevalle ihmiselle.

– Ei ole tarkoitus, että kuljen niin avoimena, että aistin muiden ihmisten asioita. Se koskettaisi liikaa muiden ihmisten yksityisyyttä, eikä minulla ole lupaa mennä katselemaan muita ihmisiä. Kun ihmiset tulevat tällaiseen tilaisuuteen tai yksityiseen istuntoon, niin silloin minulla on lupa, hän sanoo.

"Nuoret tuovat valon ja rakkauden maan päälle"

Henkimaailma on aina meitä lähellä, Piekkola muistuttaa.

– Kaikki on energiaa. Aika on myös melko erikoinen, tämä vuosi 2012. Energia vahvistuu ja voimistuu, ihmiset kokevat ja aistivat paljon asioita, nuoret varsinkin, hän kuvaa.

Piekkolan mukaan "uuden ajan" alettua yhä nuoremmat luovat ja kokevat yhteyden henkimaailmaan luonnollisena.

– Puhutaan siitä, että maailman pitää muuttua. Koen sen nimenomaan sellaisena, että nämä nuoret tuovat valon ja rakkauden ihan toisella tavalla tänne maan päälle, Piekkola sanoo.

Hänen kanssaan on käynyt keskustelemassa vanhempiensa kanssa esimerkiksi 10- ja 13-vuotiaita tyttöjä, jotka aistivat henkimaailman jo nuorella iällä.

– Se on nuorelle kova paikka. He kaveripiirissä aistivat kavereista asioita eivätkä pysty oikein ymmärtämään, mistä on kysymys. He ovat äärimmäisen herkkiä ja aistivat henkimaailman energian, Piekkola sanoo.

Löydä rauha itsestäsi

Jos omaan elämään haluaa tuoda henkimaailman ja -auttajien läsnäoloa, Piekkola kehottaa aloittamaan hiljentymisestä ja meditoinnista. Lisäksi kannattaa keskustella ihmisten kanssa, jotka osaavat opastaa ja neuvoa. Jalat täytyy olla pitää tässäkin asiassa: arjen asiat tulevat ensin.

– Täytyy löytää rauha omassa itsessä. Silloin, kun synnymme maan päälle, mukaamme tulee se oma suojelusenkeli ja henkinen auttaja. He matkaavat meidän kanssamme, käytämme me heitä tai emme. Tutustu niihin henkisiin auttajiin meditaatiossa, Piekkola opastaa.

Henkimaailmalle voi avautua myös esimerkiksi kirjallisuuden avulla.

– Itse tykkään SofiaKukkosen kirjasta Rakkaus on elämä itse. Siinä puhutaan rakkauden monimuotoisuudesta. Miten rakkaus on joka paikassa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Teksti: Maria Aarnio

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja