Median ajojahdista puhunut Riikka Purra puolustaa Maria Nordinia somessa: "Henkilöitä ei tarvitse talloa"

Purra liikuttui puheessaan: "Ei ole sanoja kuvaamaan tätä" 4:12
PS:n puheenjohtaja Riikka Purra kertoi viime viikonloppuna järjestetyssä puoluekokouksessa "ajojahdista".

Valtiovarainministeri Riikka Purra on intoutunut kommentoimaan Maria Nordinin Instagram-julkaisua.

Hyvinvointivalmentaja Maria Nordin pohti maanantaina Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä, kuinka hänet nähdään median julkaisujen kautta. Hän nosti erityisesti esiin Helsingin Sanomien julkaiseman artikkelin kahden vuoden takaa. 

Nordin ei kerro tarkemmin mistä artikkelista on kyse, mutta kyseessä saattaa olla helmikuussa vuonna 2021 julkaistu juttu, jossa Helsingin Sanomat kertoo Nordinin yrityksistä vaientaa hänen menetelmiään kritisoivat henkilöt.

– Yritän eläytyä ihmisen kokemukseen, joka ei tunne minua ja saa ensivaikutelman minusta tuon jutun ja kuvan perusteella, Nordin kirjoittaa Instagramissa. 

Valtiovarainministeri ja perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra osallistui Nordinin julkaisun kommenttiosiossa keskusteluun. 

– Monet median erityisen vääristävän ja virheellisen käsittelyn tai jopa maineentuhonnan kohteeksi joutuneet ovat kuitenkin tosi suosittuja. Kuten sinä. Vaikka miljoonajulkaisijat tekevät kaikki temppunsa, jotkut vaan porskuttavat entistä rohkeampina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Monilla ihmisillä on onneksi omat aivot – ja oma sydän – eivätkä he tarvitse sanelijoita. Asioista voi olla eri mieltä mutta henkilöitä ei tarvitse talloa, vääristää ja mitätöidä. 

– Vastustajia ehkä suosiotakin enemmän rassaa kuitenkin se, että joidenkin sisäinen rauha ja rohkeus voittavat säntäilyn, vaikka kuinka paiskottaisiin. Ehkä se tuntuu pelottavalta, jos ei itse ole itselleen rehellinen ja toimii ulkoa tulevasta ohjauksesta, Purra kirjoittaa. 

Purra on kritisoinut mediaa perussuomalaisiin kohdistuvasta ajojahdista. Viime viikonloppuna järjestetyssä perussuomalaisten puoluekokouksessa Purra sanoi puheessaan median kaivanneen esille vuosien takaisia, asiayhteydestään irrotettuja epäilyttäviä kommentteja. 

Purra kertoo omalla Instagram-tilillään, ettei siellä nähtävä sisältö ole politiikkaa. Hän kirjoittaa tilinsä esittelyssä sisällön koostuvan muun muassa kasvisruoasta, mehuista sekä jokapäiväisistä hetkistä.

Pöllöraati pui valtiovarainministeri Riikka Purran puolustuskirjoituksen 10:13
Katso myös: Pöllöraati puhui 28. heinäkuuta valtiovarainministeri Riikka Purran puolustuskirjoituksesta.

Lue myös:

    Uusimmat