Max Verstappen tölväisee Valtteri Bottasta – ”Lewis Hamiltonilla ei ole ollut vahvimpia tallikavereita”

Max Verstappenin mukaan viisinkertaisen F1-mestarin Lewis Hamiltonin tasoa ei ole punnittu kunnolla, sillä hollantilaisen mukaan tämän tallikaverit Valtteri Bottas ja Nico Rosberg eivät riitä mittariksi.

MAINOS

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

Venäjän GP suorana 27.-29.9.
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton on noussut Mercedeksellä kiinni kaikkien aikojen F1-ennätyksiin. Hän on matkalla kuudenteen MM-titteliinsä, jonka jälkeen Michael Schumacherin rikkomattomana pidetty seitsemän mestaruutta saattaa tulla vastaan jo ensi kaudella.

Max Verstappen ei kuitenkaan ole täysin vakuuttunut Hamiltonin erinomaisuudesta kaikkiin muihin verrattuna. Tämä on ajanut Mersulla ensin Nico Rosbergin, sitten Valtteri Bottaksen talliparina.

– Lewisin tallikaverit eivät ole olleet vuosien saatossa kaikista vahvimpia, Verstappen tokaisee The Telegraph -lehdelle.

Mercedeksen auto on sen sijaan ollut lähes viisi vuotta lyömätön. Vasta nyt Ferrari on onnistunut toden teolla horjuttamaan saksalaistiimin ja Hamiltonin valta-asemaa.

– Lewis on mahtava kuljettaja, ja yksi parhaista, jotka ovat formula ykkösissä ajaneet, hän lisää.

– Hänellä on kuitenkin ollut myös paras auto. Kun ajat dominoivalla autolla, taistelet ainoastaan omaa tallikaveriasi vastaan, Verstappen linjaa.

Ainakin ensi kaudella Verstappen ja Hamilton ajavat samalla kalustolla, mutta hollantilainen on pitkään puhunut haasteesta brittikuskia kohtaan mies miestä vastaan.

– Jos se tapahtuu, se tapahtuu, mutta en minä siitä unelmoi, Verstappen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat