F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Max Verstappen latoi suorat sanat omasta kisastaan, lehdistötilaisuuden heitto herätti hilpeyttä – "Antakaa sen soida"

6:02
Videolla kisan kärkikolmikon mietteitä.

Red Bullin tähtikuljettaja Max Verstappen ei nauttinut omalta osaltaan tapahtumaköyhästä kilpailusta, mikä sai hollantilaisen vitsailemaan lehdistötilaisuudessa.

Lähdöstä maaliin sijalla kolme ajanut Verstappen ei kyennyt oikeastaan missään vaiheessa haastamaan Mercedes-kaksikko Lewis Hamiltonia ja Valtteri Bottasta. Omaa kisaansa tylsäksi luonnehtinut Verstappen näytti nauttivan enemmän lehdistötilaisuuden musiikkivalinnasta kuin tämänpäiväisestä kisastaan.

– Nautin tästä musiikista, mikä soi taustalla. Se on mielenkiintoisempaa kuin kisani, joten antakaa sen soida, Verstappen heittää saaden toimittajat nauramaan.

Belgian rataa pidetään laajalti yhtenä F1-kalenterin mielekkäimpänä, mutta päivän kisa ei tarjonnut nautinnollisia hetkiä ainakaan Verstappenille, joka joutui huolehtimaan renkaistaan läpi kilpailun.

– Se on sääli. Tämä on niin mahtava rata, mutta sitten et voi painaa täysillä. Rehellisesti sanoen se oli melko tylsää. Ei se ollut nautinnollista tänään, Verstappen kuvailee tuntemuksiaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja