Max Verstappen ei yllättynyt rangaistuksestaan, lähetti piikin FIA:n suuntaan – "En koskaan saa heiltä lahjoja"

Red Bullin tähtikuljettaja Max Verstappen kuittasi kysymykset saamastaan lähtöruuturangaistuksesta napakasti Qatarin osakilpailun jälkeen.

FIA lätkäisi Verstappenille viiden lähtöruudun rangaistuksen, koska se katsoi, ettei Verstappen hidastanut tarpeeksi lauantain aika-ajoissa, kun radalla heilutettiin tuplakeltaisia lippuja.

Kakkosruutuun aika-ajoissa itsensä ajanut Verstappen putosi rangaistuksen myötä seitsemänteen ruutuun. Kun Verstappen sai lauantai-iltana tietää joutuvansa tuomariston eteen sunnuntaina, osasi tähtikuljettaja jo odottaa, mitä oli tulossa.

– No, ei siinä ollut mitään yllättävää. Tiesin jo eilen illalla, että en koskaan saa heiltä lahjoja, joten se on ihan ok, Verstappen toteaa Skyn haastattelussa.

Verstappen ei suoranaisesti halunnut ottaa kantaa siihen, että onko FIA:n tuomaristo kohdellut häntä liian rajusti, mutta rivien välistä on luettavissa, ettei Verstappen ole tyytyväinen FIA:n häntä koskeviin tuomaripäätöksiin.

– En halua puhua siitä liikaa, koska en halua antaa kenellekään sitä nautintoa, että puhun siitä. Ei se kuitenkaan hyvä juttu ole.

Lue myös:

    Uusimmat