Matthew Perry haudattiin, Jenni Vartiainen tekee comebackin, Jari Sillanpään keikat hupenevat – nämä aiheet puhuttivat viihdemaailmassa tällä viikolla

Popparit Robin ja Jambo tapasivat toisensa bileissä 16-vuotiaina – ”Olin, että mitä sä selität nyt” 2:21
Katso myös: Tällä viikolla yhteisbiisin julkaisseet Robin ja Jambo tapasivat toisensa bileissä 16-vuotiaina: "Olin, että mitä sä selität nyt"

Mistä kaikesta viihdemaailmassa tällä viikolla kohistiin? Katso kooste tästä artikkelista!

Tällä viikolla viihdemaailma on kohissut sekä Suomessa että ulkomailla. Tähän artikkeliin on koottu viikon puhututtaneimmat viihdemaailman käänteen Suomesta ja ulkomailta!

Suomi

Miss Suomi Paula Joukanen lähti Miss Universum -kisoihin

Miss Suomi Paula Joukanen lähti varhain maanantaiaamuna Miss Universum -kilpailuihin El Salvadoriin. Joukanen kertoo tiedotteessa odottavansa innolla kilpakumppaneidensa tapaamista.

– Tosi odottavaisin ja innokkain mielin osallistun kisoihin. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan kilpasiskot. Samalla minua kiinnostaa erityisesti verrata, millä tavalla kansainvälisissä missikisoissa edustaminen ja kansainvälisissä tenniskisoissa edustaminen eroavat, Joukanen kertoo tiedotteessa. 

Linnan juhlien teema julki – kutsujen postitus alkoi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö  isännöi puolisonsa Jenni Haukion kanssa itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton  6. joulukuuta 2023 Presidentinlinnassa. Tällä viikolla kerrottiin, että kutsujen postitus on alkanut ja paljastettiin tämän vuoden Linnan juhlien teema.

Jenni Vartiainen tekee paluun

Artisti Jenni Vartiainen palaa musiikin pariin. Hän julkaisi TikTokissa keskiviikkona pätkän uudesta kappaleestaan. Lue aihetta käsittelevä artikkeli tästä.

Jari Sillanpään esiintyminen Iskelmäristeilyllä on peruttu

Iskelmälaulaja Jari Sillanpää ilmoitti Instagramissa 3. marraskuuta, että hänen esiintymisensä Iskelmäristeilyllä 11. marraskuuta on peruttu. Iskelmäristeilyn verkkosivuilla kerrotaan, että Sillanpään esiintyminen on peruttu, koska hänen esiintymisensä ei sovi Tallink Siljan arvoihin. Sillanpään tilalla nähdään artisti Janna

Ulkomaat

The Beatles julkaisi viimeisen kappaleensa

The Beatlesin viimeinen kappale ja John Lennonin säveltämä ja laulama Now and Then julkaistiin maailmanlaajuisesti 2. marraskuuta. Sir Paul McCartney, Ringo Starr ja George Harrison työstivät biisiä 90-luvulla ja se viimeisteltiin vuonna 2022. Lue aihetta käsittelevä artikkeli ja kuuntele kappale tästä.

Frendit-kollegat kommentoivat Matthew Perryn kuolemaa

Frendit-tähti Matthew Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta Los Angelesissa 28. lokakuuta.

Näyttelijän Frendit-sarjan kollegat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer ja Matt LeBlanc antoivat alkuviikolla medioille yhteisen tiedotteen.

Tupac Shakurin murhasta syytetty mies kiistää syyllisyytensä

Yhdysvaltaisrap-artisti Tupac Shakur, 25, murhattiin Las Vegasissa vuonna 1996. Duane Keith Davis pidätettiin murhaan liittyen syyskuun 29. päivä Keffe D -nimellä tunnettu mies on kiistänyt 2. marraskuuta oikeudessa syyllisyytensä Shakurin murhaan. 

Aerosmith-laulaja Steven Tyleria syytetään jälleen seksuaalirikoksesta

Eräs nainen on nostanut Aerosmith-laulaja Steven Tyleria, 75, vastaan kanteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja väittää, että hänet pahoinpideltiin 17-vuotiaana kahdesti vuonna 1975. Nainen on Jeanne Bellino, ja hän kertoo kanteessaan kärsineensä vakavaa ja pysyvää henkistä kärsimystä. 

Matthew Perry laskettiin haudan lepoon

Frendit-tähti Matthew Perry laskettiin haudan lepoon Los Angelesissa sijaitsevalle Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalle perjantai-iltapäivällä 3. marraskuuta.

Näyttelijän yksityisiä hautajaisia vietettiin perheen ja ystävien kesken, ja paikalle saapuivat muun muassa Perryn Frendit-kollegat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer  ja Matt LeBlanc.

Lue myös:

    Uusimmat