Aerosmith-laulaja Steven Tyleria syytetään jälleen seksuaalirikoksesta

Aerosmith-yhtyeestä tuttua laulajaa Steven Tyleriä vastaan on nostettu kanne. 

Eräs nainen on nostanut Aerosmith-laulaja Steven Tyleria, 75, vastaan kanteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja väittää, että hänet pahoinpideltiin 17-vuotiaana kahdesti vuonna 1975. Nainen on Jeanne Bellino, ja hän kertoo kanteessaan kärsineensä vakavaa ja pysyvää henkistä kärsimystä. 

Tyler on kiistänyt kaikki kyseisessä kanteessa esitetyt väitteet, eikä ole vielä kommentoinut naisen vaatimuksia.

Kanteen mukaan Bellino työskenteli mallina Manhattanilla, kun hänen ystävänsä järjesti heille tapaamisen rockyhtyeen kanssa muotinäytöksen jälkeen. Laulajan väitetään pakottaneen naisen puhelinkoppiin, kun he kävelivät kaupungin läpi useiden muiden ihmisten kanssa.

Asiakirjojen mukaan Bellino taisteli vastaan ja yritti päästä vapaaksi, mutta Tyler piti hänet otteessaan. Nainen väittää, että Tylerin bändikaverit katselivat, eivätkä puuttuneet tilanteeseen mitenkään. 

Nainen väittää, että myöhemmin hotellin baarissa Tyler työnsi hänet seinää vasten ja alkoi simuloida seksiä. Nainen vastusti ja jäi nyyhkyttämään, kun Tyler väitetysti käski häntä huoneeseensa. 

Tyleriä on syytetty seksuaalirikoksesta myös joulukuussa 2022. Kanteessa häntä syytettiin alaikäiseen kohdistuneesta seksuaalisesta väkivallasta, seksuaalisesta pahoinpitelystä ja tahallisesta henkisen ahdistuksen aiheuttamisesta. Kanne on nostettu Los Angelesissa, ja sen kantaja Julia Holcomb väittää olleensa 16-vuotiaana 1970-luvulla laittomassa suhteessa 25-vuotiaan Tylerin kanssa.

Holcomb väittää, että Tyler vakuutti hänen äitinsä myöntämään Tylerille holhouksen, kun Holcomb oli 16-vuotias. Tämä olisi mahdollistanut Tylerin asumisen hänen kanssaan ja ryhtymisen seksuaaliseen suhteeseen. Hän väittää, että he olivat yhdessä vuodesta 1973 noin kolme vuotta.

Kanteessa ei ole nimetty Tyleriä, mutta Holcomb on kertonut julkisesti menneisyydestään Tylerin kanssa ja oikeusjuttu noudattelee Tylerin omia muistelmia.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat