Matkatoimiston oivallus: Halvempia matkoja yksinhuoltajille ja isovanhemmille

Tänä päivänä jopa joka neljäs lapsiperhe on yhden vanhemman perhe*. Perinteisesti monet hotellit laskuttavat olettaen, että matkalle lähtee kaksi aikuista ja heidän lapsensa, mikä on yksinhuoltajalle taloudellisesti epäedullista. Siksi Lowcostholidays lanseeraa uuden palvelukonseptin, joka on suunniteltu yksinhuoltajille ja heidän budjeteilleen.

Syksy on saapunut, ja monet suomalaiset suunnittelevat jo talvilomiaan. Maiseman vaihdoksen ja rentouttavan rantatuolin hinta ei ole kuitenkaan aina sopiva yksinhuoltajan rajoitetummalle budjetille. Monien hotellien hinnoittelu perustuu kahteen matkustavaan aikuiseen, jolloin matkan hinta on usein suhteettoman korkea yksinhuoltajalle. Lowcostholidays pitää tärkeänä sitä, että perheillä on mahdollisuus matkustaa edullisesti huolimatta perheen koosta.

– Asiakaspalveluumme on tullut tiedusteluja ympäri maailman matkoista, joita pystyy soveltamaan paremmin erilaisiin tilanteisiin. Olemme tehneet lujasti töitä löytääksemme ratkaisun ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme keskellä kuuminta sesonkia tarjoamaan jopa 50 prosentin alennuksen lasten kanssa matkustaville yksinhuoltajille, kertoo Lowcostholidaysin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Eva Magnusson-Bowring.

Lokakuussa lanseerattava palvelukonsepti pitää sisällään erilaisia alennuksia, kuten hotellihuoneita puoleen hintaan, vanhemman kanssa matkustavien lasten yöpyminen ilmaiseksi ja niin edelleen. Hotellit löytyvät “Single Parent Friendly” -merkinnällä Lowcostholidays.fi-verkkosivuilta.

– Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus matkailuun ja panostamme sen takia merkittävästi yksinhuoltajiin. Uuden palvelumallin mahdollistavat hinnanalennukset ja neuvottelemamme merkittävät edut noin 100 hotellissa ympäri maailman, sanoo Lowcostholidaysin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Eva Magnusson-Bowring.


Hiekkalinnojen rakentelua lastenlasten kanssa


Hinnanalennukset eivät koske pelkästään isää tai äitiä, sillä myös lastenlasten kanssa matkustavalle isovanhemmalle tarjotaan mahdollisuus alennukseen.

– Kukapa ei haluaisi viettää laatuaikaa lastenlastensa kanssa? Oli jo korkea aika, että joku matkatoimisto huomioi myös matkustavat isoäidit ja isoisät, toteaa Eva Magnusson-Bowring.

*Lähde: tilastokeskus/PERHEET 2012, yhden vanhemman lapsiperheitä 179 857 kpl Suomessa vuonna 2012

Lähde Deski

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja