Maryam Razavin laskettu aika lähenee – julkaisi rohkean raskauskuvan: "Kasvamassa niin paljon rakkautta"

1:29
Maryam Razavi kommentoi vauvauutisia Emma-gaalan punaisella matolla.

Maryam Razavi poseeraa kuvassa ilman paitaa.

Mallina ja stylistinä tunnettu Maryam Razavi saa kesän korvilla esikoislapsensa puolisonsa Leo Stilmanin kanssa. Mallikaunottaren raskausvatsa onkin pyöristynyt kuukaudessa huomattavasti.

Razavi julkaisi raskausvatsastaan kuvan Instagram-tilillään. Hän poseeraa kuvassa ilman paitaa. 

– Kasvamassa niin paljon rakkautta, Razavi kirjoittaa kuvansa yhteyteen englanniksi.

Razavin kuva on kerännyt ihastusta hänen seuraajissaan.

– Ihana, valokuvaaja Meeri Koutaniemi kirjoittaa.

– Niin parasta hani, kiinteistökuningatar Kaisa Liski ihastelee.

Razavi on julkaissut vauvavatsastaan kuvan viimeksi maaliskuun lopulla. Sitä katsoessa voi huomata, kuinka pienokainen on kasvanut äidin mahassa.

Baby showerit

Koronakriisin vuoksi Razavi ja Stillman eivät ei ole päässeet jakamaan raskausaikaa läheistensä kanssa. Razavi koki elämänsä yllätyksen viime viikonloppuna, kun hänen läheisensä olivat järjestäneet baby shower -yllätysjuhlat etäyhteydellä. Hän kertoi asiasta Instagram-tilillään

– Kotiin tullessa haukoin henkeä, nauroin ja lopulta purskahdin itkuun, sillä maailman parhaat olivat järkänneet deittien aikana kotona mulle etäbabyshowerit, Razavi kirjoitti kuvansa yhteyteen.

"Demi Mooret"

Razavin lisäksi moni julkisuudesta tuttu henkilö on poseerannut rohkeissa raskauskuvissa. Vuonna 2012 esikoistaan odottanut toimittaja Maria Veitola teki "Demi Mooret". poseeratessaan rohkeasti Image-lehden kannessa. Kuvassa esikoistaan odottava Maria peitti käsillään intiimipaikat. Vastaava poseeraus tuli tunnetuksi näyttelijä Demi Mooren poseerattua alasti Vanity Fair -lehden kannessa. Myös Martina Aitolehti nähtiin vastaavassa kuvassa, kun hän vuonna 2009 odotti esikoistaan Victoriaa


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja