Maryam Razavin läheiset järjestivät liikuttavan yllätyksen odottavalle äidille – "Haukoin henkeä, nauroin ja lopulta purskahdin itkuun"

1:29
Maryam Razavi kertoi raskaudestaan Emma-Gaalassa.

Maryam Razavin raskausajasta tuli erilainen, mitä hän oli kuvitellut.

Stylistinä ja mallina tunnettu Maryam Razavi saa kesän korvilla esikoislapsensa puolisonsa, laulajana tunnetun Leo Stillmanin kanssa. Koronakriisin vuoksi pariskunta ei ole päässyt jakamaan raskausaikaa läheistensä kanssa. Razavi koki elämänsä yllätyksen viime viikonloppuna, kun hänen läheisensä olivat järjestäneet baby shower -yllätysjuhlat etäyhteydellä. Hän kertoi asiasta Instagram-tilillään

Stillmann oli ollut mukana yllätyksessä. Hän oli pyytänyt Razavia treffeille, joiden aikana ystävät olivat käyneet viemässä pariskunnan kotiin lahjat ja muut tarvittavat juhlia varten. 

– Kotiin tullessa haukoin henkeä, nauroin ja lopulta purskahdin itkuun, sillä maailman parhaat olivat järkänneet deittien aikana kotona mulle etäbabyshowerit, Razavi kirjoittaa.

Razavi kertoo, kuinka koronakriisi on muuttanut hänen raskausaikaansa. 

– Koronan takia odotusajasta on muovautunut täysin erilainen, mitä oli odottanut ja ajatellut. Yhtäkkiä ennenkokematon huoli ja stressi astuivat kuvaan ja ainut mitä on voinut tehdä on ottaa asiat päivä kerrallaan, hengitellen syvään, etteivät ne ota liikaa otetta itsestä. Tämä aika on ollut hieman yksinäinen myös, sillä on niin kova ikävä perhettä ja ystäviä, joiden kanssa haluaisi jakaa kasvotusten enemmän tätä ainutlaatuista elämäntilannetta, Razavi kirjoittaa päivityksessään. 

Razavin etäbabyshowereihin osallistui muun muassa somevaikuttaja Sara Sieppi, laulaja Janna, näyttelijä Minka Kuustonen, juontaja Vappu Pimiä ja Salkkarit-näyttelijä Tiia Elg.

– Oon niin kiitollinen, että olen saanut kaikki nämä ihanat ihmiset mun elämään, ootte mun ajatuksissa päivittäin ja oon teistä niin kovin kiitollinen. Kiitos, I LOVE YOU, Razavi kirjoittaa.

(Voit selata kuvaa sen oikealta.)

Satumaista

Ravazi kertoi MTV Uutisille helmikuussa, etteivät he aio ilmoittaa lapsensa sukupuolta ennakkoon. 

Razavi ja Stillman ovat seurustelleet parisen vuotta. He tapasivat toisensa aikoinaan aivan ensimmäistä kertaa Emma Gaalassa.

– Se oli todella ihanaa, koska musta tuntui vaan (ensimmäistä kertaa) pitkästä aikaa, että joku ihminen sai mut vaan hymyilemään täysillä ja olon niin hyväksi, että se oli vaan jotain tosi, tosi satumaista, Razavi paljasti MTV Uutisille helmikuussa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja