Marvel-tähti Tenoch Huerta vetäytyy Netflix-elokuvasta seksuaalirikossyytösten jälkeen

Black Pantherin jatko-osan tähdet MTV:n haastattelussa – pääroolin esittäjä kuoli, mutta geopoliittisen supersankarin tarina jatkuu 5:23
Black Pantherin jatko-osan tähdet MTV:n haastattelussa!

Marvel-näyttelijä Tenoch Huertaa syytetään seksuaalisesta väkivallasta. 

Marvel-elokuvasta Black Panther: Wakanda Forever tuttu näyttelijä Tenoch Huerta, 42, seksuaalirikossyytteiden kohteena, sillä saksofonisti María Elena Ríos syyttää häntä seksuaalisesta väkivallasta. Huerta on kiistänyt kaikki syytökset.

Nyt Huerta on ilmoittanut vetäytyvänsä Netflix-elokuvasta nimeltään Fiesta en la Madriguera seksuaalirikossyytösten vuoksi.

– Kun otetaan huomioon María Elena Ríosin äskettäisten väärien lausuntojen vaikutus ja niiden aiheuttama vahinko, minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vetäytyä osallistumasta Fiesta en la Madriguera -elokuvasta. Teen tämän suurella surulla, mutta en voi sallia hänen tekojensa vahingoittaa paitsi minua, myös kymmenien projektiin osallistuneiden lahjakkaiden ja ahkerien ihmisten työtä. Tarkoitukseni on nyt yksinkertainen: jatka prosessia maineeni palauttamiseksi, Huerta kertoi Deadlinen saamassa lausunnossa.

Näyttelijä kertoi aiemmin tällä viikolla antamassaan lausunnossa, että hänellä oli suhde Ríosin kanssa, mutta se oli koko ajan täysin yhteisymmärryksessä. Hän kuvaili suhdetta rakastavaksi, lämpimäksi ja toisiaan tukevaksi. Suhteen päätyttyä Huertan mukaan Ríos alkoi kuitenkin antaa vääriä tietoja parin vuorovaikutuksesta sekä yksityisesti että yhteisille ystäville.

Huerta on sanojensa mukaan ottanut avukseen lakitiimin. 

Fiesta en la Madriguera -elokuvan tekemisestä kerrottiin alle kuukausi sitten, ja kuvaukset alkoivat 15. kesäkuuta. Elokuvan ohjaa Manolo Caro

Lähde: Deadline

 

Lue myös:

    Uusimmat