Marvel-tähteä syytetään seksuaalisesta väkivallasta – kiistää väitteet

Black Pantherin jatko-osan tähdet MTV:n haastattelussa – pääroolin esittäjä kuoli, mutta geopoliittisen supersankarin tarina jatkuu 5:23
Black Pantherin jatko-osan tähdet MTV:n haastattelussa!

Black Panther: Wakanda Forever -elokuvasta tuttu näyttelijä Tenoch Huerta on kohdannut vakavia syytöksiä. 

Marvel-elokuvasta Black Panther: Wakanda Forever tuttua näyttelijää Tenoch Huertaa syytetään seksuaalisesta väkivallasta. Tästä näyttelijää syyttää saksofonisti María Elena Ríos

Varietylle lähetetyssä ja Huertan Instagramin tarinat-osiossa julkaistussa lausunnossa meksikolaistähti väitti Ríosin väitteitä vääriksi ja täysin perusteettomiksi. 

– Noin vuosi sitten seurustelin Elenan kanssa muutaman kuukauden ajan. Se oli täysin yksimielistä, kuten monet voivat todistaa. Koko sen ajan se oli rakastava, lämmin ja toisiaan tukeva suhde. Sen päätyttyä Elena alkoi kuitenkin antaa vääriä tietoja kanssakäymisestämme sekä yksityisesti että yhteisten ystäviemme kesken. 

Puheiden seurauksena Huerta palkkasi muutama kuukausi sitten lakitiimin ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin suojellakseen mainettaan ja kumotakseen väärät syytökset. 

– Vaikka en missään nimessä ole täydellinen, tiedän, että nämä väitteet eivät yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Ja vaikka pyrin aina parantamaan itseäni, minun on kiistettävä väitteet, jotka ovat sekä vääriä että loukkaavia, Huerta sanoi lausunnossaan.

Ríos syytti julkisesti Huertaa seksuaalisesta väkivallasta Twitterissä, jossa hän kutsui näyttelijää seksuaaliseksi saalistajaksi.

Huerta näytteli Black Panther: Wakanda Forever -elokuvassa pääpahista: hyvän ja pahan välillä tasapainoilevaa kätketyn vedenalaisen valtakunnan kuningasta Namoria.

Lähde: Variety

 

 

Lue myös:

    Uusimmat