Martina Aitolehti: On kukkua, ettei pienten lasten äideillä ole aikaa!

Viidakon tähtöset -ohjelman kuvauksista palannut Martina Aitolehti tietää, että myös pienten lasten äiti voi saavuttaa paljon ja toteuttaa itseään. Kiire on hänen mukaansa tekosyy.

Viidakon tähtöset –ohjelman kuvauksista palannut Martina Aitolehti on tyytyväinen kokemukseensa Thaimaan viidakossa.

– Erittäin hyvät fiilikset. Sain runsaasti uusia kokemuksia ja opin uusia asioita itsestäni. Olen huono häviäjä ja todella kilpailuhenkinen ihminen, mikä ajoi minua eteenpäin kisassa, hän kommentoi.

Päättäväisyys on tuonut myös paljon muuta elämään: laulajan ura on lähtenyt hyvin käyntiin ja Martina tunnetaan pitkän linjan viihdeammattilaisena.

– Pitää uskoa itseensä ja tietää, mihin on kykeneväinen. Ei mistään tuu mitään jos kaipaa sitä, että muut uskovat sinuun. Lisäksi olen tehnyt koko elämäni hemmetisti duunia yötä päivää.

Martina tsemppaa äitejä: Päättäväisyyttä peliin!

Pienen lapsen äitinä aika voi olla välillä kortilla. Toista lastaan odottava Martina ei kuitenkaan usko, etteikö äideillä olisi aikaa myös toteuttaa itseään ja unelmiaan.

– Musta se on vähän kukkua, ettei pienten lasten äideillä olisi aikaa. On eri asia, jos oikeasti on kotiäiti, sillä ethän voi vaan jättää lasta vahtimatta omien asioidesi vuoksi. Minulla on kuitenkin Victoria tarhassa päivät ja vahva tukiverkosto. Oikeasti töihin heti aamusta ja päättäväisyyttä peliin, niin kaikki onnistuu, hän tsemppaa.

Näin lapsi muutti Martinan elämää

Lapsen syntymä on kuitenkin tuonut muutoksia myös Martinan elämään.

– Olen joutunut laittamaan elämääni uuteen uskoon. En voi olla enää tien päällä, mitä olen viime vuodet tehnyt. Victoria on jo sen ikäinen, että hänellä on sellaisia harrastuksia, joissa äiti ja isä ovat mukana. Ja nyt syntyy uusi pienokainen. Käytän kuitenkin tunnit viisaasti ja herään aamulla aikaisin. Teen koko ajan jotain, päiväni ovat tarkasti aikataulutettuja.

Viidakon tähtöset –ohjelman vuoksi Martina oli lähes kuukauden erossa tyttärestään. Ikävä oli hirveä, mutta Victorian kuvat ja muiden äitikisaajien vertaistuki helpotti pahinta.

– Ihan suoraan sanottuna tuntui monta kertaa aika pahalta. Olen ollut aikaisemminkin mukana ohjelmissa, joissa saa laittaa itseään koetukselle, mikä sai miettimään onko tämä oikeasti sen arvoista, että olen lapsestani erossa.

Lue myös:

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja